Eerily Hauling Winds

Måste vi lyssna på en enda cover till begår vi våldsbrott. Temamånaden är nu avslutad och istället gör vi som så att vi tittar på film istället. Hammaren fyllde 40 och som present fick han skivor. I dagens avsnitt av Eerily Hauling Winds går vi igenom denna skörd.

Och innan någon nörd börjar knota. ”Myst” är första Fermenting Innards för oss. ”Drowned”-EPn visste vi inte ens existerade så vi antog att den kom efter ”Myst”. Det var fel, den kom före. Herregud, såhär mycket har ingen tänkt eller pratat om Fermenting Innards någonsin.

Nu kör vi.

/Hatpastorn

6 svar till “Eerily Hauling Winds”

 1. INGEN sessionsbasist i ABZU ska få ha en egen karriär!

 2. En blandning av sött och salt. Två reflektioner:
  1) Xasthur är som bäst när tonerna passar ihop men det ändå skär sig nånstans långt bak i lagren. Ett bra exempel på skivan ni snackar om är den instrumentala kortisen utan trummor. Bästa albumet är utan tvekan Nocturnal Poisoning.
  2) Jag har exakt samma upplevelse med Blazemth-skivan. Kunde aldrig glömma den från Zaragon i Jönköping ca 1997: allt stämde att döma av omslaget, även den Dark Medieval Times-charmiga framsidan. Köpte den långt senare/någorlunda nyligen. I det stora hela olyssningsbar.

 3. Hauling? Howling? Höh?

  Underhållande som alltid iaf.

 4. Tror inte att RIB fått samma status om den släppts bara ett par-tre-fyrs år senare. De var lite tidiga, bara, och fick bra distribution av det extrema tidigt (Def Jam).

 5. Den kommentaren hamnade ju rätt. Äsch.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: