Hatpastorn rekommenderar.

Det är sällan jag rekommenderar något, men när någonting är bra på riktigt måste man sprida ordet. Särskilt om det är något som kan vara av intresse för er som är inne och läser tokerierna på denna sida med jämna mellanrum. Som ni märkt kryllar det inte av intervjuer på denna blogg. De senaste sex åren har det blivit typ en. Med Vithatten. Jag gillar att läsa intervjuer, men är rätt oduglig på att skriva dem själv. I tidningssammanhang är det ännu svårare då det finns ett strängt tak på hur många tecken man får använda. En intervju på typ tusen tecken blir inte så spännande att skriva eller läsa. Eller att medverka i. Jag vet inte hur många gånger man gjort timslånga telefonintervjuer och så slutar det med en halvsida i pressen där informationen som står lika gärna kunnat hämtas från promobladet. Jag har full förståelse att det i skriven press finns platsbrist. Det är därför jag föredrar fanzines. Där är det oftast helt laglöst. Nackdelen där är att kvalitén på det som skrivs kanske inte alltid är av absoluta toppklass.

Det är här min rekommendation kommer in i bilden.

Många av er har förhoppningsvis redan hört talas om sidan Bardo Methodology. Ni som missat denna juvel på internet har här rent guld att upptäcka. Ruskigt välskriva och fängslande intervjuer där de medverkande får prata till punkt. Vi snackar intervjuer med bland andra Sorhin, Mgla, Unanimated, Tribulation, Deströyer 666, Malign och Solstice. Turnéreportage med Marduk, Watain och Nifelheim. Och mycket annat. Intressant och stundtals helt hysteriskt rolig läsning. Står man i valet och kvalet vart man ska börja läsa rekommenderar jag intervjun med Deströyer 666. Där snackar vi levnadsöde.

Solhelvetet lyser. Då passar det utmärkt att stanna inne och läsa.

http://www.bardomethodology.com

/Hatpastorn

2 svar till “Hatpastorn rekommenderar.”

  1. Proscriptorsson Says:

    Jo’rå..Klart det är bra…. men inte Likpredikan/Förintelsesamlingens podcast/Vithatten-veckan-bra eller vafan man ska säga.
    Skål på er!

  2. ”– Eddie and Adolf – fair enough, Morgan muses, but Keanu Reeves?”

    Dog. Tack för tipset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: