Opus A Satana

/Dr Panzram

6 svar till “Opus A Satana”

  1. Jag tyckte länge att Opus A Satana var bästa låten på Reverence-skivan. Jag tyckte att den lät majestätisk och storslagen. Ett år senare tyckte jag samma sak om Rhapsody och Blind Guardian.

    • Det är lätt att gå i fällan. Gällande Blind Guardian har jag verkligen försökt att gilla det bandet i typ 20 års tid. Alltså helt oironiskt. På papperet borde jag gilla det. Tolkien-tema, pompa och ståt, svulstiga omslag. Likväl går det bara inte.

      • Jag utsatte mig själv för Blind Guardian i går. Det var outhärdligt. Jag klarade halva skivan. Jag fattar inte hur jag kunde gilla eländet. Skyller på ungdomlig dumhet. Nej, det är bara Summoning som kommer undan med fantasy-metal.

  2. Är det inte dags att Thorns/Emperor-splitten avhandlas på denna blogg? Där bjuds ju på lite mer av samma vara. Maken till skräp från sistnämnda band…

    • Det är ett projekt som legat på agendan i åratal, men jag har ärligt talat inte haft orken att ta mig igenom den igen. Ska göra ett ryck nu när man har semester!

  3. Själv så tycker jag att delar av soundtracket till första Castlevania (speciellt level 3 och framåt) låter som 90-tals sling/black/allt med Amon Amarth.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: