Vad tänkte de egentligen? Del 8.

MISANTROPICAL PAINFOREST, ja ni läste rätt, är ännu ett i raden utav band man inte trodde fanns. Denna finländare följer den fina finska traditionen att inte nöja sig med att spela i 1 pluton utan är tvungen att spela i minst 7 band till. Vad är det med finnar och sidoprojekt egentligen? Ta ett nödband som TROLLHEIMS GROTT, ja ni läste rätt igen, som exempel. Medlemmarna i den konstellationen är involverade i ett 20-tal andra projekt så om ni inte får nog utav syntstinkande svartmetallband som sjunger om svampar, bisarra troll och teknologi kan ni förkovra er i ännu fler gäng med tveksamt existensberättigande. Det kan vara jag som börjar bli gammal och grinig men var det inte roligare när man bara behövde hålla reda på vad IMPALED NAZARENE och BEHERIT höll på med. Framförallt var det roligare när de 2 grupperna faktiskt var intressanta, men det är längesedan nu.

MISANTROPICAL PAINFOREST skäms inte över det faktum att de har ett bandnamn med tillhörande logotyp som får en att begrava ansiktet i händerna och fantisera om spetsade mumintroll. De har även ett utav de mest bedrövliga skivomslag jag någonsin beskådat. Spana in konstverket som pryder debutplattan ”Winds Saturate With Inhumane Longing” och döm själva. Jag har sett snyggare bidrag i teckningstävlingarna i serietidningen He-Man. Vad är det som försiggår egentligen? Är det King ov Hell och Linda Rosings kärleksbarn som går Luciatåg i Kramfors? Är det hon den blonda ifrån TV-serien ”V” som provar en brudklänning? Är det en omslagsidé Nocturno Culto rafsat ihop på en servett i storfyllan?

Jösses. Ibland blir jag bara så förbannat trött.

Om ni trodde att måttet var rågat har ni helt fel. Geniet bakom detta har även spelat in en musikvideo. Pluspoäng ska dock delas ut då han har haft vänligheten att lägga på undertexter i denna visuella skärseld så man kan iallafall skrocka gott åt den plumpa och grammatiskt anarkistiska lyriken. Tyvärr så fryser videon likt norrmän som sjunger om Blashyrkh så bitar utav denna guldrulle är dold i mystik för mig. Är det någon därute i stugorna som råkar ha hela videon så hör gärna av er.

http://www.misantropicalpainforest.net/democrats_haunt_this_kgtube/dhtf.html

/Hatpastorn

2 svar till “Vad tänkte de egentligen? Del 8.”

  1. Det där bandnamnet fick mig att komma ihåg nå surt gammalt sydamerikanskt skitband vid namn ”Cold Mythological Tower” där kanske det krävs en efterforskning? Ett scoop maybe?

  2. Funkade bra för mig att se hela. Kom att tänka på Twin Peaks. Anyway, varför gillar dom skog så mycket? De borde flytta hit upp och sommarjobba i skogen. Det är skitjobbigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: