Vad tänkte de egentligen? Del 3.

Folk har för mycket fritid säger jag och kastar samtidigt en gigantisk betongsugga i glashuset. En musikalisk avart inom svartmetallgenren som poppat upp mer och mer de senaste åren är ”Ambient Noise Black Metal”. Detta är inget annat än en dålig ursäkt för mediokra ”musiker” att släppa tonvis med totalt poänglösa skivor som ingen vettig människa kan bry sig om. Visst, det finns alltid undantag, men inom denna gren så är guldkornen lika lätta att hitta som en nykter britt på Ibiza.

Ramlade över sällsynt usla CLOAK OF DISPLACEMENT när jag surfade på surnätet för en tid sedan.  Amerikansk svartmetall närmar jag mig alltid med största försiktighet och amerikanska enmansband som spelar ”Noise Black Metal” vet jag per automatik att de kommer suga kopiösa mängder drontpenis.

CLOAK OF DISPLACEMENT är inget undantag.

Bandets ”mastermind” T. Bjorklund har sedan 2008 släppt 4 skivor. 3 utav dessa släpptes 2010 vilket är ganska imponerande då vi knappt klivit in i månaden mars! Samtliga alster är självklart fullsmetade med de tröttaste riffen någonsin, det mest patetiska trumspelet jag hört sedan SATANIC DESTROYER och bedrövliga sånginsatser. Namnet T. Bjorklund känns inte så lite svenskklingande så undertecknad kollade upp om de hade några titlar på svenska. Självklart hittade jag rent guld. Vad sägs om klassiker som:

Liket Av En Hjort

Apperl Av Natten

Bedomning Av Soul

Detta Liv Har Inget Menande

Att ett namn låter svenskt är då ingen garanti för att personen i fråga ska ha någon som helst kunskap inom språket.

På gruppens Myspace kan man läsa att de låter som ”lava flowing through a wind tunnel”. En inte helt dum beskrivning men jag skulle vilja modifiera den en smula. ”Enormous amounts of crap that forces itself through a flesh tunnel” är betydligt mera passande.

Skivkonvolutet till senaste given betitlad ”F.D.K.L.S.O.M.F” ger mig huvudbry. Inte visste jag att Satan själv jagade hjort i skogen på sin fritid. Att han även föredrar att hålla till i närheten där monumentala ENSLAVED tog fotot till sitt magnum opus ”Frost” gör inte saken mindre märklig.

”F.D.K.L.S.O.M.F”

Jag vågar inte ens tänka på vad den förkortningen står för.

Fet Dum Klåpare Lirar Samhalls-Orienterad Musik. Fiasko.

Fan, Denna Katastrof Låter Som Otajt Mauretansk Funk.

Fransk Dvärg Klädd Likt Shakira Orsakar Mer Förtjusning.

/Hatpastorn

3 svar till “Vad tänkte de egentligen? Del 3.”

  1. Framfrustade Downs-Kakofoniska Läten Sprungna ur Onani Meddels Formfranska

    eller kanske

    F.D. Knullhögars Lobotomerade Sällskap Omdubbade Mongoloidas Förbund

  2. ”Bedomning Av Soul”

    Recenserar han, månne? Och hur kunde du låta bli att nämna (det som verkar vara) tidigare alstret ”Frusen Bjork Lund”?

    Mycket underhållande läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: