Bandfotokatastrofer. Del 4.

SKAGOS ifrån Kanada är inte helt oävna. Tänk er en småblaskig lightversion utav makalösa WOLVES IN THE THRONE ROOM så har ni bandet i ett nötskal. Kanada har faktiskt en ganska underskattad scen där det kommit en del intressanta akter de senaste åren där bland annat GRIS och MISERE LUMINIS kan nämnas. Bandnamnet GRIS är självklart jätteroligt. Landet är ju mest känt för riktigt extrem svartmetall i stil med BLASPHEMY och liknande gäng så det är skönt att de lyckats få lite spridning på soundet.

Det som ligger SKAGOS i fatet är deras gruppfoto som känns lite väl mycket ”Brokeback Mountain” för min smak. Att ta foton i skogen är givetvis det absolut mest korrekta man kan göra men man behöver ju inte sitta i knäet på varandra och mysa under det största trädet Kanada har att erbjuda. Tvåmannarodelposen känns dock ganska påhittig, kan inte minnas att jag sett något liknande tidigare. På gott och ont bör tilläggas.

Är det bara jag som tycker att SKAGOS låter som en suspekt maträtt man äter på exempelvis Selånger marknad? En kolesterolbomb för 70 spänn som orsakar fromagetorpedattacker på toaletten och ymnig kallsvett. SKAGOS. Langos med skagenröra. Detta kan mycket väl bli sommarens storsäljare.

DCP, Digital Corpsepaint Productions, med undertecknad vid rodret gjorde ett förtvivlat försök att rädda detta bandfoto men inte ens den råaste liksminkningen kan tvätta bort mysfaktorn från detta fotografi.

 

Man kan ju inte lyckas jämt.

/Hatpastorn

4 svar till “Bandfotokatastrofer. Del 4.”

 1. Black Dragon Says:

  Nej, det har du helr rätt i att man inte kan lyckas jämt, men du gjorde iallafall ett tappert försök!:)
  Det ser nästan ut som om de vore på älgpass eller liknande..

 2. Utplåningsprofeten Says:

  Den här bilden är ändå ett mästerverk jämfört med den som numera ligger på metal archives…

  http://www.metal-archives.com/images/3/5/4/0/3540257233_photo.jpg?3418

 3. NäkterGaahlen Says:

  Finns det någon metalfestival i Sundsvall? I så fall vore ju Skagos den optimala festivalmaten. Ni får trademarka den däruppe innan Sweden Rock gör det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: