Unleashed – Warrior. Textanalys.

 

För det första, jag har aldrig gillat UNLEASHED. Någonsin. Jag vet inte hur många utav mina polare som tjatat och gnällt om att de gamla skivorna minsann är bra och att det är creddigt med NIHILIST-kopplingar och hit och dit. Visst, de första 2 vaxen var helt OK tids/områdestypisk dödsmetall men i mina öron var exempelvis GRAVE och GROTESQUE oändligt mycket råare om man snackar gammal fin svensk death metal. Sedan så spårade dessa stockholmare ur rejält efter andra skivan och efter det har mitt intresse för dem varit väldigt svalt. UNLEASHED ska dock ha pluspoäng för en utav de absolut grymmaste logotyperna scenen skådat. Varje gång jag ser den känner jag instinktivt att jag bara måste äga skivan den sitter på, så snygg är den. Man skulle kunna likna denna logo med en thailändsk prostituerad. Vid första anblick tror man att man kikar på ett snaskigt fruntimmer men dolt under ytan gömmer sig oändliga mängder kuk.

Många gånger under årens lopp har det skämtats om alla dessa dårar som i stundens hetta fått för sig att rita av logon med Tippex på deras nyinköpta skinnjackor med katastrofala resultat som följd. Jag undrar hur många det är som försökt och misslyckats, det måste vara hundratals. I tyska garderober lär det iallafall finnas tonvis med förstörda skinnjackor tack vare UNLEASHED. En polare till mig kände för övrigt en snubbe i högstadiet som skulle rita av METALLICA-logotypen på skinnjackan han just fått utav sin stackars ovetande far. Givetvis gjorde han ingen skiss innan utan kluddade på fri hand med slutresultatet att sista bokstaven inte fick plats på samma rad. Det såg alltså ut på följande vis på hans rygg:

METALLIC-

A

Stor humor.

Det finns dock en skiva med UNLEASHED som jag tror att till och med deras mest hängivna fans avskyr och det är ”Warrior”. Alla som på fullaste allvar säger sig gilla den skivan ljuger. Ljudet, knastertorrt. Riffen, bedrövliga. Framförandet, oengagerat. Lyriken, m-a-k-a-l-ö-s. Här kan man verkligen fråga sig vad de tänkte. Istället för att gå igenom musiken på skivan tänkte jag analysera texterna istället för att se vad som dväljs där.

Mycket nöje.

WARMACHINE

I URGE YOU TO BE BRAVE

BE STRONG AND FACE IT

STAND UP AND FIGHT LIKE A MAN

BE A WARMACHINE

WARMACHINE

WARMACHINE

DON’T LET THEM GRIND YOU DOWN

RISE UP AND CHARGE ‘EM

FIGHT BACK AND NEVER GIVE IN

BE A WARMACHINE

WARMACHINE

WARMACHINE

WARMACHINE

WARMACHINE

WARMACHINE

SO HOLD ON TO YOUR PRIDE

BE WHAT YOU ARE AND…

SHOW THEM A WARRIORS WRATH

BE A WARMACHINE

WARMACHINE

WARMACHINE

Är det bara jag som tänker mig fribrottaren Ultimate Warrior stå och vråla den här texten i ett brandtal till Hulk Hogan? Att en femtedel utav den består utav titeln är inget bra ratio såvida man inte tycker att slagdängan ”Total War” med WAR innehåller den bästa poesin som skrivits. Det lustiga är att när man läser texterna utan att höra musiken så hör man instinktivt hurtiga kaggar, ylande gitarrer och falsettskrik ekandes i skallen. Ett inte alls bra tecken. Ta MORBID ANGEL som exempel. Deras lyrik kan jag sitta och läsa och nicka gillande till utan att behöva lyssna på musiken. Jag undrar hur många det är som plockar fram texthäftet till ”Warrior” annat än i ett humoristiskt syfte.

IN HELLFIRE

YOU PRAY THE LORD TO SAVE

SAVE YOUR SOUL FROM HELL

TO KEEP A PLACE IN PARADISE

WHEN YOU DIE IN VAIN

YOU BLOW YOUR GOD IN HEAVEN,

SO THAT HE’LL TAKE YOU HIGHER

YOU BLOW YOUR GOD IN HEAVEN

…I’D RATHER BURN IN HELLFIRE

SO YOU WANT FORGIVENESS

FOR ALL SINS AND CRIMES

WELL, YOU NEVER HAD THE GUTS

TO STAND UP AND PAY THE PRICE

YOU BLOW YOUR GOD IN HEAVEN,

SO THAT HE’LL TAKE YOU HIGHER

YOU BLOW YOUR GOD IN HEAVEN

…I’D RATHER BURN IN HELLFIRE

…IN HELLFIRE

Det här mina damer och herrar är ett typexempel på en usel text. Glenn Benton hade kunnat fisa ur sig något liknande fast tusen gånger bättre i sömnen. Det finns inte så mycket att säga om denna snutt förutom att den känns noll procent övertygande och hundra procent fylld utav poänglösa klichéer. AEON sammanfattar det här konceptet bra mycket bättre på deras hit ”God Gives Head In Heaven”. Countryversionen utav nyss nämnda låt är för övrigt helt fantastiskt fyndig.

MEDIAWHORE

JUST ANOTHER FACE

ON THE TV-SCREEN

WHAT A SAD EXCUSE

FOR A HUMAN BEING

YOU’RE A MEDIAWHORE

WITH COCAINE UP YOUR ASS

A MEDIAWHORE

JUST ANOTHER NAME

IN THE EVENING PRESS

SPEAKING FOR THE POOR

BUT YOU COULDN’T CARE LESS

MEDIAWHORE…

POSING LIKE A FOOL

FOR JUST ANY BRAND

COS’ WHEN MONEY CALLS

YOU DON’T GIVE A DAMN

YOU’RE A MEDIAWHORE

WITH COCAINE UP YOUR ASS

A MEDIAWHORE

PREACHING FOR THE TRUTH

THAT THEIR COUNTRY IS FOR SALE

A LIBERALIST ON CRACK

JUST ANOTHER WHORE FACE

MEDIAWHORE…

SAID YOU SPOKE TO GOD

BUT SPERM WAS ALL YOU GOT

WHEN YOU SUCKED YOUR WAY

RIGHT UP TO THE TOP

YOU’RE A MEDIAWHORE

WITH COCAINE UP YOUR ASS

A MEDIAWHORE

PULLED ANOTHER JOKE

TOLD ANOTHER LIE

ONE WAY CONVERSATION

TIL’ THE DAY YOU DIE

Jösses, den här texten gällande samhället får en verkligen att stanna upp och kontemplera över hur saker och ting ligger till här i världen. Ironilampan sprängdes i och med den meningen. Hade en 14-åring skrivit sådan här lyrik 2 dagar efter att han startat sitt hardcore-band SOCIETYPHOID skulle jag bara avfärdat det som ett naivt försök till samhällskritik. Nu är det ett gäng snubbar som är inne på sin 5:e fullängdare som häver ur sig detta, ganska fascinerande faktiskt. När jag lyssnar på dödsmetall vill jag höra sångaren dyrka döden inte medelklassgnälla över Robinson-Zübeyde och Färjan-Håkan. ”Grr, falska människor som gör allt för att hamna i rampljuset.” Läs en bok istället för att titta på TV då, hemskt gärna en engelsk synonymordbok.

DOWN UNDER GROUND

THIS IS A STORY ABOUT

A YOUNG MAN WHO DIED

WHO DIDN’T HAVE THE GUTS

TO FIGHT BACK

HE PUT HIS PRIDE

IN A PLANT SO GREEN

HE STARTED SUCKIN’

HIS OWN BLOOD…

COWARD… ARE YOU

A MAN OR A MOUSE – JUNKIE?

DOWN, DOWN, HE WENT

DOWN UNDER GROUND

DOWN UNDER GROUND

WELL HE GREW UP

JUST LIKE YOU AND ME

HAD HIS DREAMS

BUT HE JUST COULDN’T SEE

WHY HIS LIFE WAS

FULL OF PAIN… AND MISERY

HE CHOSE THE EASY WAY

AND ESCAPED FROM IT ALL

HALF MAN – HALF MOUSE –

A COWARD!

HE STARTED TAKING THEM

WHITE LITTLE PILLS

(HE WAS ON HIS WAY…)

DOWN, DOWN, HE WENT

DOWN UNDER GROUND

DOWN UNDER GROUND

THE YEARS PASSED BY

AND THE SPRING CAME

HE WAS AS GONE

AS THE ”SNOW” THAT DAY

WHEN HE FIRST TRIED

HEROIN…

SO HE GREW OLD

BUT HE WAS JUST A BOY

FOR POLITICIANS

HE BECAME A TOY

HE LOST HIS PRIDE

TO A PLANT SO GREEN

COWARD… !

DOWN, DOWN, HE WENT

DOWN UNDER GROUND

DOWN UNDER GROUND

COWARD… !

DOWN, DOWN, HE WENT

DOWN UNDER GROUND

DOWN UNDER GROUND

Den här låten är helt otroligt sur och jag har aldrig läst en text som fått mig att vilja vrålknarka så mycket som denna. Det här är exakt vad som blev fel med dödsmetallen. De slutade dyrka döden och började sjunga om att bojkotta Coca-Cola och att knark är dumt istället. Sedan ställer jag mig högst tveksam till att det finns stockholmsbaserade dödsband som INTE rökt jazztobak. Det doftar släggkastning i glashuset gott folk. Att de sedan blandar in dumma politiker i eländet gör bara ont värre. Varför var det tvungna att göra det? Det fyller ingen annan funktion än att en redan unken textmassa blir ännu mer plump och naiv. Avslutningsvis så finns det bara ETT band som får börja en låt med orden ”This is a story…” och det är Ungerns stoltheter TORMENTOR vars nationalepos ”Elisabeth Bathory” är en odödlig klassiker.

MY LIFE FOR YOU

WE TRAVELLED FAR

ON THIS PATH OF WAR

WHERE BRAVE WARRIORS

FROM TOWN TO TOWN

FROM LAND TO LAND

JOINED TO FIGHT

(MY LIFE FOR YOU)

YOU HEARD THE CALL

AND MARCHED TO WAR

BRAVE WARRIORS

YOU STOOD SO STRONG

RIGHT BY OUR SIDE

THROUGH STORM AND RAIN

(MY LIFE FOR YOU)

YOU STAYED ALL TRUE

THROUGH THE WINDS OF CHANGE

BRAVE WARRIORS

DEATH METAL PRIDE

DON’T WASH AWAY

LEGIONS OF HATE –

(MY LIFE FOR YOU)

”My Life-Metal For You” vore en mer adekvat titel på den här låten för när jag läser sådant här trams vill jag bränna hela min CD-samling och klippa mig i en ironisk Tom Cruise-frisyr. Det är få saker jag tycker är så genuint töntigt som ”Brothers of Metal”-texter. Den här verkar handla om deras fans som i vått och torrt stått vid deras sida och utkämpat ”THE BATTLE OF METAL”. Jag tippar på att det blev hyfsat glest i leden efter den här kalkonskivan. ”Death Metal Pride”. Jo, jag tackar jag. Trey Azagthoth hade nog haft ett och annat att säga om detta bands lyrik på den gamla onda tiden innan han fick för sig att dataspelet ”Quake” och gräsrökning var livets ambrosia.

DEATH METAL VICTORY

…DEATH METAL VICTORY

ALL OF THOSE WHO TRIED TO MAKE US STOP

THEY MUST ALL BE MADE OF CLAY

TRIED SO MANY TIMES WITH NO RESULT

YET WE GET STRONGER EVERY DAY

LIE TO MEDIA BEHIND OUR BACKS

ANY GAME YOU LIKE TO PLAY

ANY CHALLENGE YOU HAVE, WE ACCEPT

DEATH METAL IS HERE TO STAY

MY WARRIORS SCREAM FOR ME –

DEATH METAL VICTORY

BORN OF HATRED TO SOCIETY

WE HAVE RISEN UP TO FIGHT

LIKE A NEVER ENDING WARMACHINE

WITH HEARTS OF FIRE & METAL MIGHT

WE DON’T NEED TO FIT INTO YOUR WORLD

AND WE DON’T NEED YOUR ADVICE

LISTEN BUDDY DON’T YOU PUSH YOUR LUCK

IF YOU WANT TO STAY ALIVE

MY WARRIORS SCREAM FOR ME –

DEATH METAL VICTORY

Återigen, det här är bandets 5:e fullängdare och maken till naiv och plump lyrik har jag inte skådat sedan VITHATTEN släppte monumentala demokassetten ”Dont Burn The Witch”. Att använda ordet ”Society” oftare än vad man använder ordet ”Decapitation” i dödsmetall är för övrigt ett oförlåtligt kardinalmisstag. Jag undrar hur många socialbidragshårdrockare som stått och sjungit den här låten för fulla halsar när deras handläggare förtvivlat försökt få dem att förstå att det inte är OK att blåsa bidraget på härsken metal och pins.

– Men snälla Jonte, du måste ju förstå att det inte kan fortsätta såhär. Arbetsförmedlingen ordnade ju 3 jobbintervjuer men du struntade i att gå på dem. Jag vet inte om jag kan godkänna ditt bidrag den här månaden.

– Listen buddy, don’t push your luck if you want to stay alive!

HERO OF THE LAND

LONG AGO WHEN THE CENTURY WAS YOUNG

LIVED A MAN WHO PASSED HIS LAND ON TO HIS SON

LONG AGO WHEN THE MORAL OF MAN WAS HIGH

LIFE WAS A BATTLE JUST TO SURVIVE

EVERY DAY A STRUGGLE AND A TOIL

TO HARVEST THE LAND AND TO SEED THE SOIL

HE WORKED IN THE FOREST AND HE WORKED IN THE FIELDS

WORKED DAY AND NIGHT TO FEED HIS FAMILY

BEHOLD THE OLD MAN – STRIVING ALL HE CAN

BEHOLD THE OLD MAN – FOR HE IS THE HERO OF THE LAND

HE NEVER CARED MUCH FOR FORTUNE AND FAME

HE NEVER CRIED AND HE NEVER COMPLAINED

HE BUILT HIS DREAM WITH HIS BARE HANDS & MIND

A SIMPLE MAN BUT AN ARTIST OF LIFE

AND STILL TODAY AS I BEHOLD THE OLD MAN

I SEE HIM STRIVING ALL THAT HE CAN

ONE OF THESE DAYS HE’LL PASS HIS LAND ON TO HIS SON

LET HIS SPIRIT GUIDE US WHEN THIS CENTURY IS GONE…

BEHOLD THE OLD MAN – STRIVING ALL HE CAN

BEHOLD THE OLD MAN – FOR HE IS THE HERO OF THE LAND

ONE OF THESE DAYS… I’LL BE THE OLD MAN

AND I’LL WILL FIGHT FOR MY FAMILY AND LAND

BEHOLD THE OLD MAN – STRIVING ALL HE CAN

BEHOLD THE OLD MAN – THE HERO OF THE LAND

BEHOLD THE OLD MAN – STRIVING ALL HE CAN

BEHOLD THE OLD MAN – FOR HE IS THE HERO OF THE LAND

Den här verkar handla om socialdemokraten Roffe, 53 bast, som sliter ont på en gudsförgäten arbetsplats. Hemma väntar frugan Hjördis och sonen Tommy. Trots att Roffe sliter ont hela veckorna är ekonomin skral och framtidsutsikterna ser lika ljusa ut som den hos en 2 månader gammal leverpastej. Jag tycker vi tar ett par minuter och skänker en tanke åt Roffe med familj för han är i sanning en sann hjälte. Hell arbetarklassen! Krossa kapitalet!

”Death Metal Pride”, gott folk.

BORN DERANGED

BOMBS GO OFF AND SHAKE THE GROUND

RADIATION ALL AROUND

IT DOESN’T SMELL, IT DOESN’T SOUND

ALL SURVIVED OR SO IT SEEMS

ANOTHER NUCLEAR LIFE BEGINS

A CHILD IS BORN WITH TWISTED LIMBS

BORN DERANGED

BORN DERANGED

BORN DERANGED

BORN A MUTANT SO DERANGED

CANNOT SEE ITS PARENTS FACE

CANCER INSIDE GROWING PAIN

COUGHING BLOOD, THE DAYS GO BY

ORGANS SLOWLY BURN INSIDE

ALIVE DECAYING, HOPE TO DIE

BORN DERANGED

BORN DERANGED

BORN DERANGED

BORN DERANGED

BORN DERANGED

BORN DERANGED

BORN DERANGED OUR PRICE TO PAY

FOR THE EUROPEAN UNION’S AIM –

TO LEAD THE MARKET’S ”HALL OF SHAME”

FACE THE FACT: IT’S JUST A PART

OF UNITED STATES OF EUROPE’S START –

THIS LITTLE ”GIFT” FROM JACQUES CHIRAC

BORN DERANGED

BORN DERANGED

BORN DERANGED

Titeln till den här låten är ganska tung. ”Born Deranged” ligger bra i munnen och osar lite gammalt hederligt livsförakt. Texten är skivans enda vettiga bidrag ända fram till sista versen då de givetvis var tvungna att blanda in Jacques Chirac i sörjan. ”Start” och ”Chirac” rimmar för övrigt inte hur gärna man än vill det. Lyssnar jag på brutal musik med vacker poesi som handlar om exempelvis zombiepräster som knullmördar sin församling vill jag verkligen inte höra en politisk kommentar gällande blandekonomins påstådda uselhet i sista versen.  Sedan börjar man bli mer än lovligt trött på att varje refräng i stort sett bara består utav låttiteln. Heter låten ”Kill” ylar sångaren ”Kill”, heter låten ”Murder” ylar sångaren ”Murder” och heter låten ”Trombocytaggregation” ylar sångaren ”Trombocytaggregation”. Ni fattar poängen.

I HAVE RETURNED

I HAVE RETURNED

9 HUNDRED YEARS I HAVE WAITED

I HAVE RETURNED

THE TIME IS NOW TO RISE ANEW

HEAR MY CALL

MY WARRIORS COME WITH ME NOW

HEAR MY CALL

MJOLLNIR SHALL GUIDE US THROUGH THE BATTLE

…I HAVE RETURNED

I HAVE THE POWER

TO CRUSH THE FORCES OF DECADENCE

I HAVE THE POWER

TO TAKE BACK WHAT’S RIGHTFULLY MINE

I AM THE NEW AGE

WHERE NATURE REGAINS ITS STRENGTH

I AM THE NEW AGE

WHERE MAN IS ABOVE ALL GODS

…I HAVE RETURNED

Vi fortsätter denna odyssé genom lyrikens mörka bakgator och nu sjungs det om åskguden Thor helt plötsligt. Kombinationen anti-droger, Jacques Chirac och nordisk mytologi känns ungefär lika självklar som kombinationen 21-växlad mountainbike och bläckfiskaladåb. Sista versen finner jag en smula kryptisk. Om jag vore en skäggig gud som härjade runt i ett gigantiskt träd skulle jag knappast se till att människan stod över alla gudar. Men vad vet jag egentligen? Ivar ifrån monumentala ENSLAVED skrev oändligt mycket bättre vikingalyrik när han var 12 år gammal. På riktigt. Om Thor skulle få för sig att dyka upp likt gubben i lådan skulle det första han gav sig på med sin hammare vara texthäftet till den här skivan. Sedan skulle han hemskt gärna få hälsa på i AMON AMARTHS replokal för att sätta P för deras tonkonst.

RAGNARÖK

15000 YEARS

THE EXCEPTION OF MANKIND

THE TIME TO LIVE, THE TIME TO DIE

…AGAIN

THE END OF ALL… SOON TO BEGIN

THE COMING OF THE ETERNAL ICE:

RAGNARÖK… RAGNARÖK

YEARS OF WARS

MAN AGAINST MAN

LAKES OF BLOOD… FLOW

BURNING HORIZONS

THE SUN IS BLACK…

RAGNARÖK… RAGNARÖK

15000 YEARS

THE EXCEPTION OF MANKIND

THE TIME TO LIVE, THE TIME TO DIE…

…AGAIN

Låten ”Ragnarök” är med på min topp-5 lista över de sämsta låtarna som någonsin spelats in. Självklart har den ett ordbajseri som passar musiken helt perfekt. Textförfattare som använder ”…” in absurdum har aldrig rent mjöl i påsen och här når det fenomenet sin kulmen. Jag minns första gången jag hörde ”Ragnarök”, tror bestämt det var på en skiva som följde med tidningen Close-Up någon gång 1997. Jag blev så paff att jag var tvungen att lyssna igenom den flera gånger i rad för att undersöka om jag verkligen hörde rätt. På Youtube kan man hitta hur obskyra låtar som helst men ”Ragnarök” har jag aldrig lyckats finna hur jag än sökt och det är ingen slump att det är så. Det är trist att ett band som i starten lirade kompetent klassisk death metal surnade till såhär hårt.

YOUR PAIN MY GAIN

YOUR PAIN – MY GAIN

SO MUCH HATRED

TOWARDS MAN

A TRUE PSYCHO

YES I AM

I WILL FEED YOU

WITH FAKE TRUST

BUT YOU’LL MEET MY

MORBID LUST

YOUR PAIN – MY GAIN

NOW I’VE GOT YOU

ON YOUR KNEES

AND I’LL USE YOU

AS I PLEASE

WHEN I KILL YOU

PEACE OF MIND

A LIFE TAKEN

I FEEL FINE

Som sagt gott folk, 5:e plattan. Spana in nödrimmen i denna mardröm. Satte de sig ner när den här texten var klar, dunkade varandra i ryggen och tyckte att detta var bra nog att platsa på en skiva? Jag blir genuint upprörd när jag läser sådant här trams. Om de varit 12 år gamla och inte visste bättre hade jag haft överseende med detta men inte när det gäller folk som är en bit över 20-årsåldern. ”Warrior” släpptes 1997, bandet bildades 1989. Om de var 15 bast när de startade så skulle det betyda att de var 23 år gamla när denna skiva släpptes.

Jösses.

Nu har jag ingen aning om hur gamla de faktiskt var. De kan ju ha bildats på dagis men det betvivlar jag. Hursomhelst är detta en usel text och ska sanningen fram så skulle jag tycka att den var usel även om det vore ett spädbarn som skrivit den. Låten är å andra sidan så vederstygglig att jag inte ens skulle bli imponerad om så en spermie spelat in den.

THE END

THE WORLD IS OLD AND TIRED

IN MY DREAMS I SEE THE END

NOW I SEE THINGS CLEARER

I WILL NOT BE CONDEMNED

MY MIND REQUIRES

THE VOICES DEMAND

MY MIND REQUIRES

THE VOICES DEMAND

…THE END

THE SUN HAS SOON BURNED OUT

THE SIGNS ARE THERE TO BE SEEN

THE STARS ARE FALLING DOWN

THE ONLY GOD IS ME

MY MIND REQUIRES

THE VOICES DEMAND

MY MIND REQUIRES

THE VOICES DEMAND

…THE END

THE SOULLESS CHILD IS BORN

IN MY DREAMS I SEE THE END

THEY WHISPER IN MY HEAD

THE WORLD WILL BE CONDEMNED

MY MIND REQUIRES

THE VOICES DEMAND

MY MIND REQUIRES

THE VOICES DEMAND

…THE END

…THE END

…THE END

Sista låten på skivan. Tack och lov för det! I jämförelse med förra bidraget så är det här ljusår bättre men det säger egentligen ingenting. Kan man inte rimma så ska man inte rimma. Det är en bra tumregel gott folk.

Ja, detta var alltså vad UNLEASHED hade att bjuda på i textväg på den här skivan. Bandet har faktiskt skrivit ännu sämre lyrik i sin karriär men eftersom ”Warrior” är en så pass klassisk skiva så tog jag bara upp de bidragen. Det har ju inte hört till ovanligheterna att folk klagat på plutonens ordtrollerier genom åren och jag kan inte förstå varför de inte bett någon om hjälp med textförfattandet.

”Death Metal Pride”.

Jojo.

/Hatpastorn

3 svar till “Unleashed – Warrior. Textanalys.”

 1. Ja Ragnarök har jag haft på någon samlingsskiva, säkert Close-Up och den överlevde så småningom i binär form när jag rippade merparten av mina CD-skivor till usel MP3-kvalitet i första ring.
  Long gone nu iallafall, kanske lika bra det.
  Övriga kommentarer överflödiga, vad fan ska man säga?

 2. Down under ground. Vilken pärla! Såhär skrev tonåriga åttitalsråpunkare från Mariestad om samma ämne:

  Hans liv kom i kläm när han var tolv
  Snattade, sniffade men åkte fast
  Och att vandra från kåk till kåk
  Det gjorde inte hans liv bättre

  Hans liv har varit som en stoppsignal

  Han började hascha när han var femton
  Därför började han att rycka väskor
  Och då kom han på ungdomsvårdsskola
  Att vara kriminell är jävligt svårt

  Hans liv har varit som en stoppsignal

  Han tog sin första sil när han var sjutton
  Efter denna dag så var han dödsdömnd
  Det dödande heroinet som dödade honom
  Har dödat många fler än honom

  Langarna är inga människor
  Dom gjorde hans liv till en stoppsignal

  -Allt de gjorde rätt missade gubbarna i Unleashed. Såväl musik som text. Fast det är kanske fel att jämföra äpplen och päron?

 3. Irmegard Says:

  Om jag får förhäva mig så skrev jag en text som är eoner sämre än ovan nämnda som tonåring.

  Hakket ihjel av et yggle #F
  Med øyne picket ut #F

  Blånd skogets myrke famn #F
  Granen blir mit hamn #F

  Där fogln lagt sin vinge #F
  Skal Satan meg betvinge #F

  Mitt rompehul er Gudens død #F
  Derur skal Antikristen fødes #F

  I alle mine dar #F
Skal Gudens tjenere berøves #F

  Ref:
 Under månens krasse sken #D?
 Skall ondskapen befruktes #D?
 Under skogens falske gren #D?
 Skal Satans trupp berustes #D?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: