Bandfotokatastrofer. Del 2.

 

Bob verkar vara en rätt skön lirare ifrån USA som har bra filmsmak. På sin fritid gillar han att göra musik och ta bandfoton och det är här jag börjar tycka att saker och ting börjar spåra ur. Att folk har soloprojekt har jag absolut ingenting emot men när man har 14 soloprojekt som samtliga låter som en sämre version utav MORTICIAN så drar jag i handbromsen och skriker stopp och belägg.

Tillåt mig redogöra för hans projekt så ni ser vilken omfattning detta faktiskt rör sig om.

1. BOB SEGEL.

Under sitt eget namn har han släppt 1 fullängdare fylld till bristningsgränsen med bröt och rabiata trummaskiner. Nyss nämnda MORTICIAN gör mig ordentligt mätt på dylik musik men vår käre Bob verkar ha en omättlig hunger för lågfrekvent rens.

2. BRUTISH CREATION.

Detta är hans mer thrashdoftande projekt som han släppt 1 skiva med. Med thrash menar han att spela samma sorts riff med samma sorts ljud fast med trummaskinen inställd på tvåtakt istället för tokmangel. Jag är skeptisk.

3.CHAINSAW DISSECTION.

Nu börjar nakendansen. Bobban har med detta projekt släppt inte mindre än 25 prylar varav majoriteten är fullängdare. 2005 verkade vara ett kreativt år då han otroligt nog lyckats fisa ur sig inte mindre än 9 plattor! Samtliga med trummaskinen uppställd på max och gurgelsången inställd på lägsta möjliga hertz. Det måste vara en mardröm att samla på hans skivor.

4. CLITPEELER.

Näpet namn. Det här är hans mer porngrind-osande tidsfördriv där musiken låter exakt likadant som ovanstående band fast han har slängt in lite nya sköna textämnen. Titlar såsom ”Molesting A Dead Cow”, ”Masterbating On Bloody Excrement…Very Corny” och ”Don’t Mind Me I’m Gutting The Cat” talar för att snubben iallafall har humor. 3 alster signerade CLITPEELER har det blivit än så länge. Just titlarna är den största behållningen med samtliga utav Bobs projekt. Han verkar ha god fantasi vår käre amerikan.

5. DOG MULCH.

Återigen ett hejigt namn. Detta verkar dock vara något han inte prioriterat så hårt eftersom han blott släppt 1 fullängdare med detta tornadodånande vansinne.

6. GOAT BLEEDER.

3 släpp gott folk. GOAT BLEEDER var faktiskt inte helt oävna då detta rörde sig om lite mera sansad dödsmetall där trummaskinen inte var inställd på styv kuling från första till sista sekund utan tack och lov höll sig inom smärtgränsen. 3 släpp är dock minst 2 för mycket.

7. NUCLEAR MASSACRE.

Det är helt otroligt vad den här snubben verkar ha mycket fritid. Han måste vara den amerikanska motsvarigheten till Werwolf ifrån SATANIC WARMASTER. Finnen leder dock ligan över antal band och skivsläpp. Sist jag räknade var det drygt 70 släpp. NUCLEAR MASSACRE har iallafall pytsat ur sig 2 onödiga fullängdare.

8. PRIMORTAL AGGRESSION.

Suck. Ännu 1 skiva MORTICIAN-rens. Jag orkar snart inte mer. Bob, snälla sansa dig! Det får vara nog nu!

9. PSYCHOTIC HOMICIDAL DISMEMBERMENT.

Bra studs i det bandnamnet. Här snackar vi ultrarens utan pardon och finkänslighet. 6 skivor sedan 2007. Den som säger sig kunna särskilja skivorna ifrån varandra ljuger. Finns det inget annat han kan göra istället för att spela musik? Sportfiske, fältrodel, amatörteater, vad som helst!

10. REPULSIVE CARNIVORISM.

1 CD sött betitlad ”Extremely Mangled Roadkill” med ett tokfult omslag har det blivit än så länge. Fansen väntar med spänning på nytt material. Jag behöver inte ens säga hur detta låter, jag tror ni fattat poängen. Stanna bussen, jag vill kliva av!

11. SATANIC IMPALEMENT.

Givetvis måste Bob ha sig ett svartmetallprojekt med. 6 fullängdare samt en rå demo, totalt 7 släpp. Jag har hört värre och definitivt bättre black metal genom åren. Det låter som hans andra band fast lite ljusare sång och sataniska texter. För att vara amerikansk svartmetall håller detta hög nivå. Jag börjar undra om det är jag och inte Bob som borde göra annat just nu.

12. SKULL DEFILER.

Jag ger upp! 1 släpp. Fabriken ringde, de har slut på plast! Undrar hur många träd som skövlats samt övriga naturtillgångar som tömts bara för att denne amerikan prompt vill få ut allt han någonsin spelat in. Tanken är skrämmande.

13. MORBIDNESS.

Snälla söta rara, inte mer nu. 2 fullängdare skoningslöst kross. Att han har en Myspace-sida för i stort sett varje projekt är en bedrift i sig. Karln kan omöjligt ha ett jobb!

14. FUNERATION.

Detta är glade Bobs doomprojekt. Låter som allt annat han släppt med den skillnaden att trummaskinen spelar långsamt istället för i en miljard BPM. 1 skiva. Snart kräks jag.

15. COCKSLUSH.

Kuken! Jag räknade fel. 15 band hade han där han spelar alla instrument själv. Under tiden jag skriver detta lär han ha hunnit starta 7 nya band samt släppa en drös nya skivor. Jag har ingen aning om hur mycket han släppt med COCKSLUSH och ska jag vara helt ärlig så mår jag nog lika bra utav att inte veta. Jag ska aldrig mer klaga på konstellationer som släpper skivor med många års mellanrum.

Summa Summarum:

Sedan början på 2000-talet har då Crazy Bob släppt närapå 60 prylar varav majoriteten utav dessa varit fullängdsskivor. Jag vet inte om detta är imponerande eller skrämmande. När ni funderar på det kan ni kika på hans bandfoton som lämnar en hel del att önska. Har ni riktigt tråkigt kan ni gissa vilket foto som passar till vilket band. Vinnaren får ett fint pris.

Stop the madness!

 

/Hatpastorn

9 svar till “Bandfotokatastrofer. Del 2.”

 1. Overlord Nebulae Says:

  Det var bland det mest bedrövande upplevelser man erfarit på ansenlig tid att ge sig i kast med att faktiskt lyssna på denne herres många muntra upptåg och spratt inom konsten underground-metal.
  Länge sedan en så pass tondöv och enformig estradör visade sitt anlete och förpestade icke ont anande själar på jakt efter lite smakfull pornografiskt orienterad grind eller någon av de andra ettiketter han så pricksäkert valt att sätta på sina efterbörds-osande kreationer.
  Nej du Bob, jag tror jag behåller torktummlaren på sin plats i tvättstugan och lämnar den musikaliska underhållningen till de mystiska orkestrar som faktiskt emellanåt ägnar sig åt riff och melodier!

  Lysande blog för övrigt Pastor Hat, uppfriskande med syrliga och träffsäkra pungsparkar!

 2. Å. Herre. Satan.

 3. Vilken hjälte. Satanic Impalement är iallafall inte HELT värdelösa.

 4. Det här var det roligaste jag läst på länge! Och då har jag ändå suttit och sträckläst den här helt vansinnigt roliga bloggen sedan jag hittade den för några timmar sedan. Hoppas det är mycket kvar!

 5. Du glömde fantastiska Corpse Knife där Bob Segel även där (hör och häpna) lirar alla instrument själv.

 6. Haha.
  Ja, då kan det inte vara lätt.
  Det som gör det hela ännu lite roligare är att idioten under årens lopp även lagt ner en hel del ”band”. Man kan ju fundera på vad som får honom att lägga ner ett projekt när han samtidigt under samma period startar 5 nya som antagligen låter exakt likadant.

 7. På sista bilden ser karln lite ut som ett foster… kan inte svara på vilken vecka det är, men fullgånget är det definitivt inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: