Bandfotokatastrofer. Del 1.

Bandfoton som ser allt annat än enhetliga ut stör mig. Alla har vi väl tagit ruttna bandbilder, det hör som till allmänbildningen, men ibland poppar det upp fotografier som gör att man bara känner sig så förbannat trött. LA SOMBRE INQUISITION, givetvis fransmän, har lyckats med konststycket att både släppa en smygrutten skiva vid namn ”Herakosiojhexekontahexaphobie” samt ha en gruppbild som dödar all stämning.

Snubben längst upp till vänster har slips, basker och patronbälte. Redan här drar jag gränsen. Hade han haft en baguette under armen och en randig tröja hade magplasket varit fullbordat. Hans nonchalanta pose och trötta blick ger mig en känsla utav att personen precis kommit hem ifrån lumpen och blivit tvingad ut i skogen utav sina bandpolare för att ta denna bild. Fiasko.

Den äldre herren bredvid honom är misstänkt lik Hervé, bossen på Osmose Productions. Kan det vara så att det säljs så lite skivor numera att han tvingats börja spela själv för brödfödan? Lycka till Hervé! En dåligt sittande t-shirt som ser misstänkt svettig ut fullbordar iallafall hans bidrag i denna visuella kataklysm.

Nästa filur spelar garanterat trummor, jag känner det bara på mig. Hans ”Devil may care”-uttryck gör bara att han ser ut som Willow i fantasyfilmen med samma namn. Dålig hållning och en allmänt hopplös aura, givetvis legio. Jag uppskattar dock den optiska illusionen då man inte vet om han har långt eller kort hår. Innovativt! Det skulle för övrigt inte förvåna mig ett dugg om den här killen även spelar i ett fantastiskt surt dödsmetallband vid namn MOLESTED ORGANS som släppt sanslöst usla rehearsalkassetten ”Bowels In The Toaster”.

Fantastiska fyran är för det första rätt så lik en polare till mig, gissa vem. Det som är ganska otroligt är att efter alla de miljarder bandbilder man sett så har undertecknad aldrig sett en människa le och ha ett nitarmband ovanför skjortärmen på en och samma gång. En spännande lösning kan man tycka. Vad jag verkligen uppskattar är att det ser ut som att han är på väg att gå därifrån. Han kanske insåg vad som höll på att hända, drog på sig ett ursäktande leende och var precis på väg att ta ett bautakliv därifrån då fotoblixten slog till likt demoner sprunga ur getsatans pestskugga.

Snubben som står hukad i sann målvaktspose är den som ser mest malplacerad ut. Vid första anblick kan man tro att detta är ett fotografi tagit i samband med att fyra kavata fransmän fått syn på en skådis ur någon lökig amerikansk TV-serie typ ”Felicity” och tjatat sig till ett fotografi tillsammans med honom. Blåjeans, grön pikétröja samt en enorm Steven Seagal-doftande oljerock känns inte svartmetall för fem öre.

 

Eftersom Hatpastorn är Vice VD i företaget DCP, Digital Corpsepaint Productions, så sträcker jag ut en hjälpande hand åt dessa fransoser och visar hur det hade kunnat se ut om de gjort rätt ifrån start.

/Hatpastorn

5 svar till “Bandfotokatastrofer. Del 1.”

  1. haha, herrejävlar vilka sopor!

  2. Förvånad över att du inte kommenterade Rambokniven som
    Climb-a-clocktower-Clive har fastsurrad vid benet.
    Det verkar annars vara en bra skog för att gömma kroppsdelar, väldigt lummig.

  3. Var det du som skrev Close-Upinsändaren på nittitalet, där Bowels in the Toaster figurerade?

  4. Jay Lennon Says:

    Nej vad fan? är det ett nitarmband på han längst till höger?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: