Hatpastorn versus Blabbermouth

Blabbermouth är som vi alla vet en total soptipp till sida där allehanda onyheter om oband och gamla fossiler publiceras. Inte sällan med de absolut minst smickrande bilderna på banden ifråga. Det är vedervärdigt. Det är ovärdigt. Det är genant.

Idag tänkte jag kommentera lite kort till de senaste nyhetsuppdateringarna. Och med det menar jag att vara ett lite större rövhål än vanligt.

Enjoy.

Jag har så många frågor, men ju mindre jag vet desto bättre. Ett Journey-kreditkort! Det makalösa gubbtjafset de här fossilgängen bjuder på är legendariskt.

Jag har ingen aning om vilka de här nördarna är och jag har svårt att se att julkänslan riktigt vill infinna sig. ”Sura gubbkukar i snabba glasögon försöker desperat tjäna en hacka på en genant julsingel”, är en bättre rubrik.

Om detta må vi berätta.

Tänk ändå, Ellefson runkade i en webkamera och fick foten ur Megadeth. Sedan blev det ”bass jam” i Polen. Vilken värld ändå.

Bodil 65: ”Det började med några argentinska fläskstekar och en långpanna pommes frites … ”

Huh, det har jag aldrig hört en musiker säga förr. Låt mig gissa? En kanonlåt och sedan tomgångskörning i 40 minuter?

Som om de här gökarna inte svinar runt med näsborrarna packade med dunder! Ännu ett band som uppenbarligen tröskar på än, portugals svar på Amorphis eller Crematory. Band som vägrar ge upp.

Tack för informationen, Matt.

Jag avskyr verkligen W.A.S.P, men på debuten är medlemmarna klart synliga på omslaget iallafall. Så mycket vet jag. Jag har mina teorier varför de inte längre är det. Det började med några argentinska fläskstekar och en långpanna pommes frites … sedan kom Jesus … Blackie bjöd medlemmarna på sparktårta och .. ja, det är inte klokt vilka irrvägar W.A.S.P-lovers ger sig ut på för att försvara det här bandet.

Det här har jag alltså INTE hittat på själv utan det är en riktig nyhet. Kiss är sämre än både W.A.S.P och Anthrax, det är imponerande. Kommer aldrig förstå vad folk ser i Kiss, för låtmaterialet är under all kritik. Lägg därtill deras kirurgiska förmåga att skinna sina fans på pengar. De där njurstenarna lär hamna på Ebay.

Har aldrig hört talas om Saliva, men låt mig gissa, amerikaner som efter fem minuters mild framgång knarkade och söp bort allt, hittade Jesus och tatuerade sig i ansiktet?

Varför har ni då döpt låt nummer fyra på ”The jesters race” till Graveland då era våldsverkare?!

När inte ens basisten i Anthrax är helt övertygad.

Det här låter coolare än vad den urtrista verkligheten är. Det är säkert Matt Sorum som är drönarpiratkaptenen. Han blev väl less på att sitta och vänta vid telefonen.

Hoppas det är två böcker där en vit man med dreads och aggressionsproblem förklarar för alla hur världen fungerar.

Weird flex och en lögn. Det här har du aldrig hört och det där har aldrig hänt. Och! Varför ser du ut som Walker Texas Ranger?!

Jag fattar inte varför folk gnäller över lite mikroplaster i moderkakan när stor konst som denna måste ut på marknaden! Att samla på Funko Pop-figurer är höjden av att ge upp och det kommer från mig som samlar på Vinterriket-släpp!

Tack. Disturbed är ett band vars storhet bara kan skyllas på amerikaner. Möjligen att någon stackare med trasig DNA-stege som dyrkar Volbeat slinker med på köpet. Det är ofattbart dåligt.

Ge det ett halvår så är han tillbaka. Garanterat. Ripper skulle gå med i Absurd bara han fick en femhundring och en påse blandfärs.

HAHAHA! Geoff Tate … ja, när han inte längre fick vara kvar i Queensrÿche hade Blabbermouth bråda dagar. I fem år. Bilden är en perfekt representation av den ovärdighet som bara Blabbermouth kan uppbåda.

Totalt ointresserad såklart, men jag vill gärna se pungen med stora öron spela några Ildjarn-covers. Kul katt med.

Ryssfemmor och en påse dillchips?

Jag tror aldrig jag hört en ton Ted Nugent i hela mitt liv. Däremot har jag hört mycket om Ted Nugent, inte sällan från Ted Nugent själv för HAN älskar Internet!

Ja, det är väl vad det är? Är det ens andra medlemmar med i W.A.S.P numera eller är det hologram-Dio på congas och han som lajvar den döda Statix-X-frontmannen på bas?

Mer trött clickbait än såhär blir det inte. Undrar hur många gånger denna har delats och folk bara ”Höhö, Ulrich i RUSH!” Det kommer ju aldrig att ske.

Alternativ titel: ”Tysk metal-legend med kommunalrådsfrisyr ser till att cancellera sig själv INNAN tredje advent!”

Viking-Lotto.

Ja, det skiter man ju i. Den stora frågan är varför herr Bach ser ut som en blond Lord Satanachia!

Äntligen lite riktiga nyheter!

/Hatpastorn

Ett svar till “Hatpastorn versus Blabbermouth”

 1. K.U.B.U.S.F.W Says:

  Klockrent med Sebastian Bach = Lord Satanachia!

  Skickade genast en screenshot till min gode vän tillika bandkamrat, som är såvitt jag vet Satanachias absolut största fan i min medelstora stad (jag delad tvåa med en annan kille men han är halvfinne så det är lite fusk)
  Svaret? ”Jävla copycat” eller nåt åt det hållet.

  Hittar inte klippet där Lord Satanachia ritar ett pentagram (Sevärt, med STORT S) o pallat tji rota efter det, så Herrar Hatis et al får tillsvidare hålla till godo med denna oerhört finska juvel till filmkvällen/lille-lördas groggen;

  Låten i inom eder icke någon skräck eller vämjelse injagas pga ex vis thumbnail eller låtval, vokalinsatserna på slutet kan i mina öron på riktigt mäta sej med Aldhraans!

  Som f ö medverkade på BÅDA mina två (samma tillfälle) först köpta bm plattor, och legat på vokalisttoppen konstant sen dess!
  Så detta e inget fjäsk eller inställsamhet som relaterar till tidigare blogginlägg!

  Jag kan, om än knappt, fortfarande till denna dag, med rak rygg (och efter ett par glas nästan med fysiskt våld),
  försvara tillochmed busshållplatsalkis-insatserna.

  Sedan slog det mej nyss att Aldraahn och Lord Satanachia, vad det verkar, tycks ha samma vokala åkomma vad gäller skrik kontra rensång, jag hänvisar förutom ovan nämnda klipp till diverse yl och gubbjämranden som finns utspridda på ”Night of Satanachia”

  (Som är lite av Skivomslagsakademins Ständige Sekreterare Emeritus, iaf på undertecknads lista, och första riffet i första låten efter introt (med fyllecongas och spritdoftande spoken word-krigsförklaring) är skitbra. Mot alla odds)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: