Hoarders Of Nebulah Frost – Del 1. Sleaszy Rider Records.

I segmentet Hoarders Of Nebulah Frost kommer jag och Heidenhammer diskutera kring skivor och skivköp då våra respektive skivsamlingar börjar nå sjuklig karaktär. I premiäravsnittet lyssnar vi på vad det grekiska skivbolaget Sleaszy Rider Records har att erbjuda. Det är en mardröm såklart. Framtida inspelningar kommer att finnas upplagda på SoundCloud, men denna hamnar på Youtube på grund av … ja, vi har fan lyssnat på över en timmes musik från Sleaszy Rider Records. Att ens orka göra något mer energikrävande än att resa sig ur soffan känns som en olympisk gren. Framtida uppladdningar kommer även ha ett större produktionsvärde, denna kom till på ett oerhört spontant sätt. Vi var tvungna att dela med oss för att försäkra oss om att det inte rörde sig om en tvåmannapsykos, så vi pangade upp en mikrofon i soffan och körde.

Utan att avslöja för mycket bjuder dagens lyssning på ett par rejäla asgarv och en extrem orkeslöshet. Ni kommer förstå varför.

Mycket nöje.

/Hatpastorn och Heidenhammer

3 svar till “Hoarders Of Nebulah Frost – Del 1. Sleaszy Rider Records.”

  1. Filmen ni pratar under första bandet är ett Arkiv X-avsnitt, säsong 9 episod 14 ”scary monsters”.

  2. Proscriptorsson Says:

    Jaa det var många djävulskt roliga ögonblick (som vanligt…) men sedan är man inte så kaxig när (mar)drömmarna börjar avlösa varandra–och den röda tråden i dessa är att flera av de här plattorna materialiseras i ens tillvaro i form av impulsköp och dylikt.

    Tack för underhållningen och skål! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: