Hatpastorsexpeditionen. Anhalt 3. Umeå.

Nu till helgen, 4-5 mars, drar kylan och mörkret in över Umeå och House Of Metal. Jag är på plats, Heidenhammer är på plats, Kantor Aronsson är på plats, Krutdurk Förlag är på plats och Nordvis-gänget är på plats. Vi kommer primärt att hålla till vid merchavdelningen.

Vad händer då där?

Jo, förutom försäljning av böcker och T-shirts har vi dessutom bullat upp med en kassettbandare och en synt. Kom gärna förbi på en pratstund och var inte blyga över att ta med er era gamla demokassetter så vi kan ta oss en lyssning. Spontana dungeonsyntutspel på den medhavda synten premieras. På så vis slipper vi höra Heidenhammer spela ”I en svart kiste” om och om och om igen under dessa två dagar.

Varje person som dessutom köper en bok blir automatiskt insyltad i årets tävling. Priset är ett femhundrabitars Ancientpussel.

ancientpussel

Ett tips är att hålla alkoholmängden på en lagom nivå under fredagen då det stora evenemanget sker på lördagen. 13:00 dundrar nämligen jag och Heidenhammer igång vår två timmar långa PowerPointpresentation. Agendan för den ser ut såhär:

Presentation
Bok/bloggsnack
Svartmetallens historia – Från kyrkbränder till diplomatkurser
Fallstudie: Ancient
Frågestund
Fika i aulan

Använder man Facebook kan man läsa mer på följande länk:

https://www.facebook.com/events/168774080166634/

Länk till House Of Metals hemsida hittar man här:

http://www.houseofmetal.se/

På återseende.

/Hatpastorn

4 svar till “Hatpastorsexpeditionen. Anhalt 3. Umeå.”

 1. Kristoffer Says:

  Men vafan… Missar även detta, precis som releasen i Stockholm. Kan ni inte ta och pallra er ner till Malmö och underhålla oss skåningar?

  • Finns det böcker kvar efter Umeå och Close-Upbåten har vi planer på att köra i Malmö den 1:a april på Klubb Koltrast. Det jävliga är att jag jobbar den helgen så jag försöker pussla ihop så det går att lösa på ngt rimligt vis. Återkommer om det!

   • JAA! Malmö. Nu snackar vi.

   • Kristoffer Says:

    Vanligtvis hade jag önskat all lycka till med att få sålt slut på böckerna så fort som möjligt, men bara för det hoppas jag det blir kvar en drös så ni kommer ner hit. Förbokade ett ex, så kan inte lova att jag köper ännu ett ex om ni kommer hit, men kan bjuda på öl och erbjuda sovplatser 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: