Det sjätte året/Bokinformation/Same as Bear.

Såvida vi inte räknat helt galet är Hatpastorns Likpredikan nu inne på sitt sjätte år. Helt stört. Man har ju spelat i ex antal band som inte varat så länge. Borde det inte ta slut på ämnen att skriva om? Extremmusik brukar i allmänhet betraktas som en smal genre, men jag kan då ärligt säga att denna ocean verkar bottenlös. Sedan starten har vi beklagat oss över Norge och det fruktade Matrix-viruset. Även om det temat kanske inte kommer att upphöra helt är det dags att ta itu med något som var hundra gånger värre än Matrix-viruset. Den svenska death and roll-pesten.

Jag blir så arg att jag skakar.

Matrix-viruset var på alla sätt helt skoningslös, men det kom iallafall något gott ur det. Thorns-plattan var kanon och man fick sig några rejäla gubbskratt åt The Kovenants bandfoton. Dessa är bara två exempel. När svenska dödsband skulle rocka till det däremot …
Nä, jag klarar det inte. Vi måste samla kraft innan vi ger oss på den analysen. Om det nu finns någon ute i läsekretsen som kanske inte minns eller inte riktigt förstår vad jag pratar om så kommer ni få all information ni behöver detta år. Kortfattat rör det sig om band som tog ljusdyrkandet till en helt ny nivå.

Nu pratar vi om något roligare.

Den sjätte februari är det iallafall bokrelease på Club Deströyer här i Sundsvall. Det har blivit en ändring i spelschemat då Horde Of Hel var tvungna att ställa in. De som spelar nu är Marduk och Grift. Det känns skitkul att två band som hamnat på årsbästalistan upprepade gånger ska spela. Grift har jag dessutom aldrig sett live så det kommer bli en angenäm upplevelse. Vidare kommer Nordvis att vara på plats i Sundsvall med bagaget fyllt med smaskens så vill man ruinera sig på vrålsnygg merch och bra plattor är detta ett strålande tillfälle.

Den nittonde februari är det den kungliga huvudstaden Stockholm som gäller. Har ni vägarna förbi Hornstull och Cosmopolite är ni välkomna ner på en pilsner och lite boksnack. Vi fick vara där till typ 21:30 så sedan lär det väl barka av någon annanstans. Dock ej Kellys. Var där bara för ett tag sedan och maken till oavslappnat ställe får man leta efter. Är man ute efter manbuns, tajta tröjor och dåligt humör är det nog ett fantastiskt ställe. Jag fick panik. Om Heidenhammer kan komma loss den fredagen tänkte vi skära ner på boksnacket och hålla föredrag istället. Typ om Ancient eller något annat märkligt. Mer info om det när det närmar sig.

Spolar vi fram till mars stavas nästa destination Umeå. Fjärde och femte mars kommer vi att vara på House Of Metal. Mitt förslag om att hålla en två timmar lång PowerPointpresentation om ständigt aktuella Ancient verkar ha blivit nedröstad så vi kommer primärt att hänga till på lämplig plats där man får sälja saker. Återigen, kom förbi och drick en pilsner.

Sist ut blir Close-Up Båten som lämnar hamn den 10 mars. Den kommer jag inte kunna medverka på själv på grund av jobb, men Krutdurk Förlag-gänget lovar att hålla låda. Kom förbi och drick en pilsner vettja! Daniel har en helt hysterisk anekdot om när han beskyllde Orup för att ha stulit en femhundring av honom på Grammis-galan.

Sedan får det fan vara nog. Nu pratar vi om något roligare.

När Dr Panzram visade sin senaste skapelse för mig trodde jag att jag skulle svimma.

baracklex

Trolldom.

På återseende.

/Hatpastorn

3 svar till “Det sjätte året/Bokinformation/Same as Bear.”

  1. Ser fram emot att köpa boken på Club Deströyer nästa helg. 🙂
    Annars death n roll, jag fattar inte överhuvudtaget varför Entombed är kända? Sure dom riktiga döds plattorna är sjukt bra men sen gick det ju bara åt skogen, maken på tråkiga skivor. :/

    Ska på Close up båten så ska leta upp Daniel och fråga om anekdoten. 😛

  2. Hahaha, death n roll minns man med fasa. Vermin! Och vad var det Desultory kallade sig efter namn/stilbytet? Zebulon? Gränslöst uselt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: