Förintelseförsamlingens Podcast. Del 5. Pod must be shed.

I vilken Hatpastorn, Heidenhammer, Dr Panzram och Kantor Aronsson diskuterar allt från det teutoniska debaclet till återinspelningar av skivor ingen ville ha. Det blir även en hel del snack om BURZUM och ständigt aktuella ANCIENT.

Då de första 16 minuterna innehåller bilder kan ni hålla korpgluggarna öppna, efter det kan ni sluta ögonen och rida ut söndagsbakfyllan.

Mycket nöje.

/Förintelseförsamlingen

6 svar till “Förintelseförsamlingens Podcast. Del 5. Pod must be shed.”

  1. När det gäller Under Sign of Hell så tål det ju att nämnas att Tomas Asklund är inblandad. Hans katastrofinblandning här och var är ju makalös. Vill tro att Reinkaos hade vart något annat utan hans inblandning.

    • Jo, det är ngt lurt där. Necromicon lades ner efter sista skivan där han spelar trummor. Dawn var på G med Slaughtersun, succén var given, sedan hände ingenting efter att de anlitade Asklund. Dark Funeral tappade sugen på VobiSkum Bananas, skivan han spelar på. Första Infernal var råbra, andra Infernal med Asklund på trummor var inte alls lika bra, sedan blev det som inget mner än en halvtrött sjua. Dissection … ja, jag gillade aldrig Reinkaos. Gorgoroth … ja, det blev ju som det blev. Förmodligen är det en ren slump, men såvitt jag vet har samtliga band han hoppat in i antingen splittrats, legat på is eller blivit betydligt sämre.

  2. Gällande Doomsword så lirade de ju in ett par shyst vikingabathory/Manowar-ekande plattor i början av sin karriär för att sedan, vad historien förtäljer, förstöra allt och gå ”Power Metal”. Resound the Horn och The Battle Comence är i alla fall värda att kolla upp om man går igång på det ”episka”. Fräsiga Heavy Metal-namn har de också!

    • Italiensk svulstig doom alltså. Hmmm, jag får ta en lyssning på de gamla plattorna. Av beskrivningen får jag dock vibbar av den grekiska Bathoryhyllningsplattan jag i nuläget inte minns namnet på.

  3. Kan inte direkt säga att det låter så där jätte bra!

  4. Apropå nyinspelningar tycker jag faktiskt Pungent Stench – For god your soul… blev bättre efter remix/återinspelning.

    Gåtfullt att Manowar gjorde det efter att Eric Adams stämband börjat lägga av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: