Förintelseförsamlingens Podcast. Del 2.

För två veckor sedan spelade jag och Heidenhammer in inte mindre än fyra avsnitt. Vi satt en hel förbannad söndag och gick igenom allt från tyska HAWAII till hur man bygger en stormhatt med hönsnät och gips. När vi igår skulle redigera dem valde filerna att bli korrupta likt albanska poliskonstaplar. Vad göra? Jo, vi spelade in en ny blänkare där vi yrar om Heidenhammers senaste skivköp och jag använder uttrycket ”jävligt fult” fler gånger än King Diamond sjunger ”Die” på magiska The Graveyard. Ta det för vad det är, en nödpod. Nya friska tag ska tas så snart det ges möjlighet.

Gällande att ladda ner dessa poddar, eller hur man nu säger, som MP3 eller liknande så kommer det att bli möjligt när vi kommer igång ordentligt med det här vansinnet. För tillfället får ni stå ut med denna temporära Youtube-lösning.

På återseende.

/Hatpastorn & Heidenhammer

4 svar till “Förintelseförsamlingens Podcast. Del 2.”

  1. Väldigt underhållande, och Heidenhammer är den första jag hört som håller med mig angående Terminal Spirit Disease/Slaughter of The Soul! Tummen upp bara där

  2. Anon Amarth Says:

    Storartat! Jag trodde att jag var den ende som reflekterat över ”pistkartebergen” på SOTLB. Hoppas att ni kan rädda de fyra förlorade avsnitten, detta är guld!

  3. Självmordsbombare på Indiska! Hehe.. Spot on!

  4. Gnällig jävel Says:

    Ni får gärna jämna ut volymen och skära bort lite botten, så blir nog lyssnandet ännu trevligare! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: