Förintelseförsamlingens Podcast. Del 1. Från 40-årskriser till flamsäkra ritualkåpor.

Eftersom vi var 5 år efter alla andra med att blogga är det väl bara naturligt att vara 5 år efter alla andra med att börja med Podcasts. Detta är våra första stapplande steg in i Podvärlden. Ta fram skämskudden, blankspriten och ostbågarna för nu far vi till Helvetet.

I kvällens avsnitt diskuterar jag och Heidenhammer allt från 40-årskriser, flamsäkra ritualkåpor, vem som är kåtast i black metal-svängen, ryska gangsters och varför ENSLAVED är jävligt härliga killar. Det blir lite som det blir.

Mycket nöje.

/Hatpastorn & Heidenhammer

16 svar till “Förintelseförsamlingens Podcast. Del 1. Från 40-årskriser till flamsäkra ritualkåpor.”

 1. Om ni ska börja podcasta seriöst så måste ni sätta upp en RSS-ström samt publicera ljudfilerna. Se nedan:

  http://www.sparringmind.com/start-podcasting/

 2. Haha. Helvete va bra ni var. Fick lite Historiepodden-vibbar. Fast i BM form då.
  Helt allvarligt så borde ni lägga upp det på iTunes/podcaster och hela den skiten. Folk skulle garanterat lyssna än mer i dom kanalerna. Ni hade kunnat snacka eran skit i tre timmar till och jag hade inte slutat lyssna om så satan själv knackade mig på axeln!

 3. Det är ju helt fenomenalt hur ni kan få till det.

 4. Lysande! Det här får ni allt producera mer utav.

 5. Helt galet bra alltså. Ser fram emot del två!

 6. Saknar en länk för nedladdning så man kan avnjuta denna offline.

 7. Anon Amarth Says:

  Fenomenalt! Måste ha mer! Instämmer dock med föregående talare: Lägg upp podcasten via RSS så att man kan lyssna på den via sina vanliga kanaler (iTunes, pod-app etc) istället för att sätta på ett YouTube-klipp som en annan ljusdyrkare.

 8. Flashback har visst lite skvaller att bjuda på. Johannes Sonesson, hans flickvän och Tommie Eriksson fösökte i slutet av Svenska Satanistkyrkans livstid att starta ett pyramidspel på Flashback, varpå de blev avslöjade.

  Jag sniffade även upp Sonessons IP-adress och kunde komma in i hans dator, då han trots att han jobbat inom IT inte hade någon brandvägg. Känslig information om Svenska Satanistkyrkan låg helt öppet för vem som helst. Det dataintrånget är preskriberat nu, för övrigt. 😉

 9. Lite sen men helt klart fler av dessa!

 10. Mer, mer, mer!

 11. Oerhört trevlig podcast men…

  Plaguewielder är ju skittrevlig! Knappast det bästa, men inte fan är det något fel på den, även om ”Command” HAR en lustig refräng (jag antar att jag inte är den enda som tyckte mig höra ”Come on!”. Synnerligen lustigt i BM-sammanhang).

  Eld är inte heller så tokig.

  The Soil Bleeds Blacks ”March of the Infidels” är det mest generande jag någonsin haft skräpandes på min hårddisk. Kul att de fick medverka på ett hörn.

 12. När får vi höra om skolbilen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: