Mr Cemetery

Ibland funderar jag om jag någonsin kommer att få se ljuset i mardrömstunneln som kallas extrem musik. Kommer det ta slut en dag? Kommer det ej längre finnas några artister kvar att skriva om? Tanken är både glädjande och oroväckande.

Då jag har haft fullt upp på senaste har jag ej haft tid att hitta några riktiga guldklimpar. Det är då ni ärade församlingsmedlemmar kommer in i bilden. Jag satt i godan ro i soffan när det plötsligt plingade till i min inkorg.

”Tja! Var i Tjeckien för en månad sedan och fick denna video visad för mig. Tänkte att den kanske skulle passa ”Suspekta ögonblick” eller dylikt.”

Jag klickade på länken, tjeckiska musikvideos lämnar en sällan oberörd och …

Jackpott.

Det finns hopp. Hoppet stavas Mr Cemetery.

Ett stort tack till Axel som skickade mig länken.

På återseende.

/Hatpastorn

13 svar till “Mr Cemetery”

 1. För att parafrasera lite: Universum kaskadvomerade. På allvar. Min ettåring började gråta så hårt att han kräktes.

 2. Intressant cover på introt till Joelbitar.

 3. The Polka ov Satan!

 4. Kristoffer Says:

  Säga vad man vill om hans sånginsatser, men han är en jävligt grym trummis.

 5. Wow alltså bara wow… sådär skulle jag låta om jag skulle försöka mig på döds… 🙂

 6. Hans nitar får hela Nifelheim att se ut som ett knippe rostade Gunnebo nubb.

 7. Vet inte var jag ska skriva så gör det här. Kan hatpastorn återberätta eller länka till artikeln som beskrev hur man som band köpte in sig på turneer eller hur det var? Jag diskuterar detta fenomen med en kamrat som inte tror mig.

  • Oj, bra fråga vilken artikel det var. Men det stämmer. Tyska bokningsbolaget Kraft har gjort detta till sin grej. Ett huvudband och typ fem förband som får betala för att vara med. Detta är jättevanligt.

   • En av de roligare incidenterna rörande pay-to-play är det svenska bandet, vi behöver kanske inte nämna några namn, som hade pröjsat in sig på en Vital Remains-turné på ett gäng datum men blev utslängda från turnén efter ca tre gig eftersom de var så kassa.
    Självklart fick de inte en spänn tillbaka.

 8. Thor DeFrance Says:

  Jösses…. När jag ändå är här, såg precis Accepts senaste video och fick mardrömsflashbacks till diverse tyska festivaler jag spelat på, skulle du kunna ta och reda ut exakt vad fan det är med trummisar och bandanas? Kanske en topp fem också?

 9. Då får väl jag låta Necrosexual Live Massacre krossa allt hopp igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: