De förtappades psalmbok. Del V: CHAMBRE NOIR – Sodomize the dead (for Satan).

Västernorrland är en depraverad och hemsökt plats. Inte nog med att det är här The Reptilian Agendas chefsideolog Sune Hjort har sin boning, vi stoltserar även med Sveriges tredje mest begagnade självmordsbro samt damen som gifte sig med Berlinmuren.

Det är även från dessa trakter som CHAMBRE NOIR härstammar, med Jesper och Jörgen från THE KRISTET UTSEENDE på infernaliska orationer/dödspuls och Hadesharpa. Uppbackade av inga mindre än Steril Vwreede från EGREGORI/BLOT MINE/VÅLNAD UR RYMD och Olof från WINTHEER/EGREGORI.

chambre noirInspelad dödens år 1994 på Vwreedes legendariska åttakanalsporta (en tingest som bara de som älskades mest av Lucifer lyckades få tag på utan att behöva sälja sin själ) för att sedan släppas på Near Dark följande år. Kassetten kom förpackad i en blodpåse och var även tänkt att innehålla ett textblad skrivet i blod. Det finns många historier och rena myter om varför nämnda textblad bara inkluderades i ett enda exemplar. Vissa säger att detta berodde på att bara Lennart Jähkel var värdig att inneha det, andra säger att författaren fick order från självaste Helvetets emissarie att skända och bränna istället, sedan finns det en tredje lögnaktigt verklighetsfrämmande och ljusbejakande konspirationsteori som säger att Jörgen helt enkelt inte orkade skriva flera.

Det är inte många som känner till detta Gehennagospels existens och söker man efter det så hamnar man direkt på ett Les Légions Noires-sidoprojekt som aldrig verkade komma längre än till en halvsur logo. Ändock har de helt oförtjänt tillägnats all heder och tribut.

Nu vet jag inget om vad dessa franska insekter ville ha sagt och gjort, det enda jag vet är att de aldrig propagerade för att lik skulle sodomiseras för Satan.

/Dr Panzram

5 svar till “De förtappades psalmbok. Del V: CHAMBRE NOIR – Sodomize the dead (for Satan).”

 1. TrueBlackRules Says:

  Så sjuuuukt true! Finns det någon historia kring bilderna på kassetten?

 2. Tack för detta, var ju fruktansvärt bra!

 3. Det är Timo Ketola som gjorde layouten till kassetten så han kanske har koll på bilderna… Är väl inget märkvärdigt med några mumier.
  Återsläppte den för några år sedan men den är för tillfället slutsåld. Kommer troligen pressa upp fler under våren.

 4. bilderna kan vara från Palermos katakomber, där kapucinerna under ett par hundra sysslade med balsamering

  http://www.peter-haefele.de/fotogalerie/category/146-Die-Mumien-von-Palermo

 5. japp… det stämmer nog bra det. kryptan i klostret santa maria della pace i palermo. kan rekommendera boken The Empire of Death: A Cultural History of Ossuaries and Charnel Houses av Paul Koudounaris.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: