Suspekta Ögonblick. Del 22.

Tack till Martin för tipset.

/Förintelseförsamlingen

13 svar till “Suspekta Ögonblick. Del 22.”

 1. Resten av bandet kunde inte komma?

 2. Vad bevittnade jag precis?

 3. NES Black Metal!!!

 4. Han hade inga vänner, om honom var det synth…

 5. Vad i hela helvetet…? Måste vara en tysk som varit på för många ”death metal discos” Jag diggar killen till höger i publiken som börjar få feeling 1:12 min.

 6. Hej
  Jag kollade på denna video igår (och skrattade högt). Efter att video var slut så lät jag det bara rulla vidare i spellistan och fick höra en alldeles förträfflig demo. Nu sitter jag på jobbet och tänkte höra på den igen men du har tydligen gjort den privat så jag kan inte lyssna på den längre. Du skulle inte möjligtvis kunna skicka denna demo åt mig?

  Tack!

  //Petter

 7. Beyond suspekt. Eller var det ett uttryck av någon övermänsklig ironi? Beats me…

 8. Episkt!

 9. De första tjugo sekunderna så trodde jag det suspekta var att en man som helt saknade underkropp leviterade bakom synthen. Detta var mäkta förbluffande och jag borde ha stoppat klippet innan han fällde ner benen och började headbanga.

 10. Herregud vad roligt när hans evighetsfrisyr aladåbvibrerar i sig självt… jag vill se MER!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: