Att fira Jesu död.

Då det var skärtorsdag igår hade det varit rimligt att under ordvitsarnas oheliga fana panga upp ännu en artikel om den minst sagt märkliga DSBM-scenen. Jag funderade även på att skriva om gången då MAYHEM beställt nya t-shirts och de visade sig vara chockrosa istället för läckert röda. Skär-torsdag. Hänger ni med? Till slut bestämde jag mig för en helt annan sak.

Minns ni Vivian Black, Belita Adair (SATANIC CORPSE) och/eller Lillilth med två ”l” från LULLABY? Denna förtappade trio har på senare tid fått sällskap av en ny ung generation och det var dem jag tänkte göra er bekanta med under rubriken ”Stjärt-torsdag”.

Tyvärr blev detta Göteborgsinfekterade tänk till och med för mycket för mig så ni får avvakta några dagar innan ni får stifta gemenskap med dessa donnor. Under tiden hade vi i Förintelseförsamlingen tänkt bjuda på något helt annat.

Vad är väl en påskhelg utan en trevlig liten matinéfilm man kan kura ihop sig i soffan och kika på medan magen är i totalt uppror efter en diet bestående av kokta ägg, vedervärdigt snask och besk marsipan?

Fira Jesu död. Här kommer Likpredikanten.

/Hatpastorn

2 svar till “Att fira Jesu död.”

  1. Prisad varde nekromessias!

  2. just det här partiet finns med på plattan ”behind thee bars” med blood ov thee christ… bra film för övrigt. hade den på vhs en gång i tiden, utgiven av mariann video med titeln ”djävulens natt”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: