Dagens länktips.

Idag fick jag ett länktips som resulterade i att jag sprutlackerade hela min kontorsplats med kaffe. Att försöka förklara humorn i detta för högst oförstående arbetskollegor vars musiksmak och musikintresse är utav starkt tvivelaktig karaktär var ungefär som att försöka lära ANTHRAX att inte spela life-metal. Omöjligt.

Wikipedia brukar förvisso bjuda på en hel del tveksamheter men detta tar priset. Jag klistrar in hela faktarutan här så den finns för allmän beskådning. Det känns nämligen som att dessa uppgifter kommer att ändras inom en relativt snar framtid.

Varsågoda, här kommer Wikipedias faktaruta om Jim Berger ifrån ABRUPTUM, WAR, VONDUR och OPHTHALAMIA.

Jim Berger

From Wikipedia, the free encyclopediaJump to: navigation, search

For other people of the same name, see James Berger (disambiguation).

Jim Berger is a Swedish black metal singer who goes by the stage name All. His original project was Abruptum. He also performed in many side-projects including Ophthalamia, Vondur, War, usually with Tony Särkkä.

He has expressed disbelief in the holocaust, claiming it to be American propaganda, as the user with alias ”pop metal” in the Swedish movie community Filmtipset [1]. The ”Filmtipset” Jim Berger isn’t the same as ”All”. The fact that in the holocaust really took place is what he liked. He is also a midget.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jim_Berger

Makalöst.

/Hatpastorn

5 svar till “Dagens länktips.”

 1. He is also a midget.

  o_0

 2. Otroligt förvirrande. Du måste sluta söka på sånt, det kan inte vara bra.

 3. IT ALL will end

 4. ۩ ~ Camilla ~ ۩ Says:

  Kom på att jag en gång läste något mycket märkligt på just nämnda Wiki.. Sökte info om en sport(mm, jag är sport-freak, och det är jag hamnat här, via länk på länk osv) Hittar inte på det nu på wiki, kanske det har raderats men jag mailade det till en kompis(varpå det ligger kvar i outlook) för att visa på hur sjuka saker kan bli när typ vem som helst får lägga in på Wikipedia..

  Det löd som följer..
  ”Perhaps one of the least known sports in Sweden called rashering. This is when men pin meat to their clothes and run through the street from a pack of hungry dogs. This is a very peculiar sport but well worth checking it out of you are in the area. ”

  Ehh.. excuse me? Jag fattade inget och har heller ingen aning om något annat land som har den här sporten, och då har jag ganska stor loll på just sport, utom Golf, Tennis, Biljard-familjen och Dart OCH Am. football.. Men annars är jag hygglig med på det mesta, men Rashering, det vete fan det det skulle kunna vara.. idioti..
  /C

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: