Förintelseförsamlingens Podcast. Del XXV. C.D.P.D

Vi vet att det är många som är ute och reser nu, flanerar på fulla gator, går på spelningar och trängs på IKEA. Det hör som våren till. Om ni nu mot all förmodan får lite extra tid i hemmet. Spana in vår rykande färska podcast! En timme och fyrtiofem minuter där Dr Panzram, Hatpastorn och Vivisection pratar om inspelningar. Doktorn och Pastorn berättar även öppet om den sämsta skivan de spelat in och tvingar er som lyssnare att lyssna på den!

Det är verkligen härligt med vår. Nu ska jag, Hatpastorn, iväg och repa. Vi har övat som gnuer nu inför helgens spelningar. Ska bli riktigt trevligt att komma iväg och dyrka lite död. Vänta lite, jag fick just ett SMS.

Jahaja. Allt inställt. Ja, en inställd spelning är ju också en spelning.

Kuken.

/Förintelseförsamlingen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: