Förintelseförsamlingens Julkalender. Del 1.

Tid, rum och väderstreck är något vi i Förintelseförsamlingen har en nonchalant syn på. Det är därför vår julkalender börjar den åttonde december. Hur många luckor? Tja, hur många luckor tar det för Heidenhammer att beta sig igenom en viss nationalsatanistisk bok? Only time will tell.

Årets julkalender/decemberevangelium är alltså Heidenhammer värd för. Församlingens egen mysfarbror. Här blir vi exklusivt inbjudna till hans lilla gryt. Detta blir andra gången vi ger oss på den här boken och vi får väl se hur långt det tar innan den gode Hammaren går bananas. Sist kom vi tjugor sidor innan Heidenhammer skickade mig på dörren.

Då det vilar en förbannelse över våra inspelningar har vi denna vända drabbats av ett märkligt biljud. Vet ej om det är min filmkamera som börjar ge upp eller om Hammaren har en familj cikador som bor under parketten. Efter avsnitt fyra som är klippta och klara ska jag försöka åtgärda detta på något sätt. Eller så blundar ni och slappnar av till ljudet av Hammarens silvertunga och Sundsvalls mest tjackskadade cikador. Bakgrundsmusiken och klippningen står jag, Hatpastorn, för.

Ja, så mycket mer finns väl inte att säga. Koka en kopp kaffe, ta en lussekatt och degprutta igång denna gråa söndag med lite högkvalitativ underhållning.

Mycket nöje.

/Förintelseförsamlingen

Ett svar till “Förintelseförsamlingens Julkalender. Del 1.”

  1. Proscriptorsson Says:

    Fy fan vad bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: