Ämnesförslag, nyheter och höst/vinterschema.

Augusti månad har ägnats och ägnas åt två primära saker: skriva material till Ancient-månaden och att spela in nya podcasts. Just nu fokuserar vi på podcasts eftersom Panzram spenderar större delen av året i Holland. Vi pangar således in så mycket material vi kan så vi kan portionera ut det tills nästa gång vi sammanstrålar. Vilket kan dröja. Har ni i läse/lyssnarkretsen några förslag på ämnen vi kan surra om är ni varmt välkomna att lämna dessa förslag här i kommentarsfältet eller på Facebook.

September kommer som sagt att ägnas åt Ancient. Det är dags. Ni kommer att vara spyless på detta band innan vi är klara men jag måste få Ancient ur systemet en gång för alla. I september kommer vi även att presentera ett deluxearrangemang jag i dagsläget kommer att hålla hemligt.

Oktober kommer ägnas åt att publicera alla fantastiska bidrag vi fått från er gällande obskyra band/projekt som det aldrig blev något med. Jag sitter just nu på en enorm låt och anekdotskatt som det ska bli förbannat kul att kunna dela med sig av. Det som slagit mig flera gånger är vilken hög nivå flera av bidragen legat på. Att de inte släppts officiellt känns i flera fall riktigt trist. Fortsätt att skicka in bidrag! Oktober kommer även bli månaden då jag kommer att gå igenom No Fashion Records från pärm till pärm. Alla skivor har recenserats och analyserats. Oktober bjuder även på en Halloween-special.

November kommer att bjuda på det vanliga sortimentet av podcasts och skrivna inlägg. Vi har inget speciellt planerat som det ser ut i dagsläget.

December kan i bästa fall bjuda på en ny version av Från A Till Ö. Annars har jag börjat skissa på en julkalender som leder till en julspecial.
Gällande föreläsningar och liknande projekt som har med Hatpastorns Likpredikan att göra är det mesta uppskjutet till 2017. Detta då det för min del visade sig vara lite väl mycket att grotta ner sig i. Kombinationen heltidsjobb, bokförlagsarbete, sex pågående bokprojekt, bloggen, en separat podcast om Sundsvall, ex antal musikprojekt, föreläsningar, en teaterföreställning och tonvis med andra saker rimmar kasst med sömn och privatliv. Däremot har man fått jävligt mycket gjort.

På det temat kan jag med illa dold stolthet presentera Krutdurk Förlags andra bok, Regnskog – Nej tack!. Det är inget som jag har skrivit och det har inget med svartmetall att göra. Däremot har jag varit med och redigerat och valt ut material och varit allmänt involverad i detta verk från början till slut. Den blev jävligt rolig. Mästerverket är limiterad till 300 exemplar så vill man förhandsboka eller läsa mer om detta vansinne finns länkar till det här:

https://www.facebook.com/krutdurk/

http://store.nordvis.com/krutdurk-forlag-m-8/

http://www.adlibris.com/se/sok?q=regnskog+nej+tack

http://www.bokus.com/bok/9789198329919/regnskog-nej-tack/

Vill man dricka bjudsprit, mingla och tjacka på plats så kommer vi att ha två releasefester. En i Sundsvall och en i Stockholm. Länkar finns här:

https://www.facebook.com/events/1772976839650434/

https://www.facebook.com/events/1653924291601358/

Ja, det var väl allt för idag antar jag. Nu har ni lite koll på vad som händer bakom kulisserna. Då tänkte jag fortsätta jobba.

hex
Hatpastorn förespråkar en ergonomisk arbetsställning.

På återseende.

/Hatpastorn

5 svar till “Ämnesförslag, nyheter och höst/vinterschema.”

  1. Woho, äntligen No Fashion-special! Föreslog det för ett tag sedan och hoppades att det skulle bli verklighet. Inte för att jag tar åt mig äran för att det blir av – bara jävligt nyfiken på vad för info och åsikter ni kan bidra med vad gäller detta suspekta bolag.

  2. Jag skulle gärna se ett stort jobb om den svenska melodiösa dödsmetallen från 90-talet. Göteborgsscenen, Invasionbanden, Eucharist, Sacramentum, Sacrilege och allt vad det nu var. Här finns gott om tveksamheter, även om Invasionbanden iofs redan nämnts åtskilliga gånger här. Men man får ju liksom aldrig nog.

  3. En podcast där ni går in på http://www.metal-archives.com/band/random och lyssnar på första fullängdaren ni får upp, från första till sista spår. Kan bli skit, kan bli okej.

  4. Tycker mig minnas att ett inlägg om Nordvis skulle dyka upp här.. Minns jag rätt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: