Förhandsboka Vm Kaos (Uppdaterad 2015/12/04)

hatis

Den sjätte februari smäller det! Då släpps den, Hatpastorns Likpredikan-boken. Vi snackar deluxearrangemang, hardback, flådigt jävla papper. Fylld till bredden med nordiskt/mordiskt vansinne. Inget jävla pocketstrunt utan en högkvalitativ tung sak som man med fördel kan daska Sabatondyrkare i nacken med.

Första utgåvan kommer att vara en limiterad historia på 666 exemplar, handnumrerad och signerad. Bok nummer 666 kommer att hanteras med extra stor vördnad. Mer information om den kommer vid ett senare tillfälle.

Vad innehåller boken då? Ett evighetslångt förord, utvalda gamla godbitar, helt nya exklusiva texter, bilder, en tung djuplodande intervju med en kär gammal bekant, artikelregistret som Gud inte bara glömde utan även fördömde samt annat matnyttigt. Börjar man nu skruva på sig och tycker att de gamla godbitarna redan har lästs tusen gånger. Känn lugnet. Naturligtvis har jag skrivit linear notes till samtliga texter och en del av dem är faktiskt längre än själva inläggen. Så om ni undrar vad som försiggick i min hjärna när jag sågade exempelvis Nattvindens Gråt kan man förkovra sig i det.

Releasefest då? Ja, den sjätte februari blir det pompa och ståt på Club Deströyer i Sundsvall. Först är det boksnack, mingel och underhållning. Sedan framåt kvällen blåser Horde Of Hel och Marduk heligheten åt helvete. Ni som använder Facebook och känner er sugna på en sådan afton kan kolla in det eventet där.

https://sv-se.facebook.com/clubdestroyer

Det kommer även att bli ett evenemang i Stockholm senare under februari. Hur det kommer att se ut måste jag återkomma om då allt inte är spikat gällande datum och så. Det hade varit förbannat svängigt att hålla ett föredrag i stil med det jag och Heidenhammer höll här i Sundsvall för en tid sedan och att man senare på kvällen drack starksprit. Ja, inte fan vet jag. I mina vildaste drömmar önskar jag att jag får möjlighet att köra en två timmar lång PowerPointpresentation om Ancient.

Intäkterna från denna bok går till min nästa bok som redan är under utveckling. Det blir en skönlitterär bok som kommer att behandla jakten på det norrländska lidandets yttersta essens. En degenerationsroman. Målet är att råmanuset ska vara klart i september 2016. Den kommer i sin tur finansiera nästa bok som blir en blandning av Berts Dagbok och American Psycho fast helt tvärtom. Den i sin tur kommer att finansiera ännu en bok, arbetsnamnet är ”Dantes inferno fast Sundsvall och inget jävla jommel”. Efter den kommer ett gripande drama som handlar om hur jag desperat försöker lappa ihop min förläggares splittrade psyke och ekonomi genom att motvilligt skriva en deckare i skärgårdsmiljö under pseudonymen Lilith Månstråle-Ursut. Så kommer det att fortsätta tills jag får slut på idéer och släpper en diktsamling eller sätter upp en teaterpjäs och då … ja, då får man väl blåsa skallen av sig helt enkelt.

Vill man förhandsboka ett exemplar av Hatpastorns Likpredikan-boken gör man det enklast på info@krutdurkforlag.se

https://sv-se.facebook.com/krutdurk

nordvis-logofinal-svart

Det vore väl rimligt om ditt nya favoritbokförlag samarbetade med allas favoritskivbolag? Så djävulskt rimligt. Och sant. Surfa in på http://www.nordvis.com, kläm några vinylskivor och förhandsboka ett par exemplar av den limiterade utgåvan.

http://nordvis.com/store/misc-c-34/hatpastorns-likpredikan-book-p-353

Mer information kommer framöver. Nu ska jag fortsätta skapa stordåd i PowerPoint, äran och hjältarnas program. Under tiden river vi av den här gamla klassikern som äntligen fungerar på Youtube efter åratal av rättighetsskit.

På återseende.

/Hatpastorn

 

10 svar till “Förhandsboka Vm Kaos (Uppdaterad 2015/12/04)”

  1. Proscriptorsson Says:

    Jävlar,vad fint.. 2016 kanske blir ett uthärdligt år trots allt..

  2. Erik (void) Says:

    Förbokas på Nordvis nu! Fan va kul. Helt ärligt så trodde jag inte att du (pastorn) skulle mäkta med att fixa med en bok, detta trots tidigare avslöjade planer. Storhetsvansinnesfantasier brukar ju stanna vid just det.

  3. Nattjägarn Says:

    Underbart. Satans gåva till mänskligheten…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: