Nasjonalsatanisten. Del 3. Drömmar om död.

Då var det återigen dags för ännu en del i denna spännande historia. Minnet kan vara bra, men kort, så i enkelhetens namn lägger jag upp de två tidigare delarna också så ni får friska upp kunskaperna.

I denna veckas avsnitt hettar det återigen till mellan våra hjältar och Heidenhammer tog tillfället i akt att inte bara kanalisera ut detta på grötig norska utan han tog även fram sin inre skådespelare.

Mycket nöje.

Del 1.

Del 2.

Del 3.

 

/Heidenhammer & Hatpastorn

6 svar till “Nasjonalsatanisten. Del 3. Drömmar om död.”

  1. Det blev ju mycket mer spännande med skådespelarinsatsen!

  2. Genialt!

  3. Storslagna ord.

  4. Vördade Hatpastor, jag kom av en händelse att se reprisen av Grammisgalan när jag i brist på bättre kvällsföreteelse satt och bläddrade igenom samtliga tillgängliga tv-kanaler på jakt efter något hyfsat hjärndött att underhålla mig med. Plötsligt dök ett bekant ansikte upp i rutan, vilket fick mig att haja till, märk mina ord! Vördade Hatpastor, kan du vara snäll att förklara nedanstående bild?
    http://imgur.com/fhksv9b

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: