Heavy metal-turkhits.

I väntan på nästa black metal-turkhits bjuder jag på denna fullständigt fenomenala skapelse. Nu är det inte vi i Församlingen som snickrat ihop mästerverket, men det spelar ingen roll. Snubben som gjort videon är uppenbarligen ett geni. Jag anar att många av er redan sett denna då jag i tid och otid lagt upp den på hammer smashed Facebook, det spelar inte heller någon roll. Är det någon som förtjänar att bli Youtube-miljonär är det upphovsmannen bakom ”Jag ringer en tolk (som var kassör)”.

Jag har faktiskt inte den blekaste aning om vad bandet heter, men det jag vet är att grabbarna sparkar röv. Det var längesedan jag såg ett band som öste så hårt i en video. Här har black och dödsscenen en hel del att lära.

En hel del.

Att dessa ungrare, jag tror de sjunger på ungerska i alla fall, dessutom har fattat allt när det kommer till mode är bara ett plus. Vita gymnastikskor med hysterisk plös, rimliga skinnjackor och pungbråckstajta jeans är det enda rätta. Inga kråsskjortor, inga lackshorts, inga damasker, inga Affliction-tröjor, inget tjafs.

Tack.

/Hatpastorn

17 svar till “Heavy metal-turkhits.”

 1. Och inga jävla life-metal-sleeves!

 2. Hur ser en orimlig jacka ut?

 3. Níðhöggr Says:

  Men för fan pastorn, det är Ossian. Att säga att man inte hört dom är som att påstå att man inte hört talas om Accept. Dags för dig att ebaya in lite öststats guld tror jag.

  • Ossian, ja där ser man. Det blir Ebay-bakläxa för mig.

  • Wulfahariaz Says:

   Med tanke på att HP, enligt egen utsago, inte äger någon Motörheadskiva, är sannolikheten tyvätt rätt hög att han inte hört Accept. Nu tycker kanske pastorn att jag och Nidhögg är som de griniga gubbarna vi själva råkade ut för i vår ungdom. (”Ten Years After föfan! Dom e så jävla tunga. Å ni måste lyssna på Cream och Yardbirds!”) Inget kunde vara mer oriktigt. Dessa narkomanstofiler var okunniga gubbar; jag och Nidis är ortodoxa hårdrockare som alltid har rätt. Gack nu och köp Overkill!

   • Erik (Void) Says:

    Att Pastorn inte äger (och med största sannolikhet aldrig kommer att äga) en Motörhead-platta är ingenting annat än ett friskhetstecken. Jag kan faktiskt ärligt säga att jag hellre lyssnar på Kent eller Veronica Maggio än Motörhead, Accept, Judas Priest och annat piss…….

   • Sluta klumpa ihop Motörhead och Accept.

 4. Herregud, detta är uppenbarligen ett mycket sjukt genis verk. Underbart.

  För övrigt är ungerska det absolut mest komiska och snedknullade språk jag någonsin hört; släktskapet med finska är knappast givet när man hör detta.

 5. Jefferson Starshit Says:

  Jag smålog videon igenom. Men när slutet med ”Sallad! Lasaaaaaaaaagne!” kom började jag fnissa hysteriskt. Tar det som ett tecken på att det är dags att sova.

 6. Första gången trummisen kör partydrog?

 7. Hoho, den här var helt fantastisk! Disco suger sannerligen, men tjock-tjock ringdance går alltid hem.

 8. Den här låten är helt fantastisk! Jag sprang över den för första gången när du lade upp den här på bloggen i höstas. Efter detta så har den blivit ett stående inslag på alla våra hemmafester och den gick varm i bandaren i vårat camp på Sweden Rock Festival detta år, ständigt ackompanjerad av spritdrypande allsång. Den som fixar hela texten på svenska utan att tjuvkolla eller komma av sig vinner.

  Till saken – det visade sig helt överraskande att upphovsmannen till den här ”Turk-hiten” är en polare till mig (vilket till viss del berövade magin). Han påstod åtminstone detta efter att jag hade länkat upp videon på Facebook. Såvitt jag vet så lyssnar han inte direkt på den typen av hårdrock i vanliga fall, så hur man kom i kontakt med själva låten och musikvideon är ännu ett mysterium och har fått mig att ifrågasätta hans påstående. Har dock undvikit att fråga närmare. Men jag vet att det är hans eget Youtube-kontot som filmen ligger på, så där är tvivlen till viss del undanröjda.

  Kan höra mig för närmare om intresse finns!

  Lustiga sammanträffanden i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: