Blodiga excesser …

Sist vi körde den här filmen så blev det rättighetsstrul med Youtube varpå Dr Panzram var tvungen att lägga upp mästerverket på Vimeo. På den tiden kunde man inte lägga upp filmer från Vimeo på WordPress, vilket innebar att vi tvingades panga upp en länk så att ni i läsarkretsen skulle kunna komma åt den. Alla vet att det jobbigaste som finns är att trycka på en länk, så nu kör vi ett nytt försök då Youtube blivit snälla igen.

Ni som redan sett detta cineastiska underverk kan gott och väl se den igen då budskapet aldrig blir gammalt. Om detta må vi berätta, som det så fint kallas. Ni som inte sett filmen kan luta er tillbaka och ta in budskapet. Vissa skivor kan man aldrig sluta att diskutera.

/Hatpastorn

4 svar till “Blodiga excesser …”

  1. Hygienteknikern Says:

    Odödlig, på min ära… odödlig.

  2. Erik *void* Says:

    Helt otrolig. Kramp….
    Det roliga är ju att ”Ordo…” är en helt ok platta.

  3. Jag kan förstå om videoediteraren vill att det ska vara 1995 igen, som om han just har upptäckt DMDS. Det ligger dock över femton år bakåt i tiden och artisterna har utvecklats. Det är som med mat – efter ett tag blir man less på radhusbiff och vill testa något annat än vanlig svensk husmanskost. Lite skräpmat funkar ibland, men hälsan vacklar i längden. Samma sak med råblack och käng – det mesta, men inte allt, är inavlat och man har hört arrangemangen så många gånger att det tappat charmen.

  4. Ordo är jävligt bra. Inget rör De Mysteriis, såklart, men ORdo är jävligt bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: