Semester.

Kära Församling.

Eftersom vi skyr sommarens livsbejakande ljus så kan vi inget annat än att i vår inverterade helgedoms orgiesalar/ritualrum stärka våra svarta själar med dödsbön, fallna ungdomar, samt demoniska invokationer och underjordisk vädjan. Detta för att stimulera våra perversa lustar inför hösten då nattens mörker och kyla kommer att föra en annan sorts terror med sig, den som det viskas om i höstens kala grenar och kalla vindar och i de fördömda själarnas ångestsång.

I början på augusti kommer Förintelseförsamlingen och deras Jehovabespottande Hatpastor att återkomma med sin tredje Likpredikan.

Amen.

Med andra ord, vi har semester. Däremot tänkte vi lägga upp ett nytt ”kortare” inlägg varje fredag fram till säsongsstarten för att stilla den värsta hungern.  Avslutningsvis tänkte jag, Hatpastorn, att bjuda på ett boktips. Boken hittades under ett besök på en loppmarknad i Brunflo. Hela universum exploderade.

Dyrka döden.

/Förintelseförsamlingen

6 svar till “Semester.”

  1. Är inte Lars Collmar den där TV-prästen? Vinner Jesus på slutet?

  2. Jag åkte faktiskt förbi Brunflo igår kväll med mina kamrater när vi färdades från Storulvån mot Fjollträsk. Vi passerade även orter som Mordviken och Grimnäs i vår jakt efter lämplig tältplats.

  3. Ett kort inlägg varje fredag är ju långt mer aktivitet än vanligt på senare tid. Ha gärna ALLTID semester.

  4. ÅFYFAN! Den där boken ägde jag som liten satanist! Måste ringa mamma och be henne leta reda på den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: