Suspekta ögonblick. Del 13.

Hjälp.

/Förintelseförsamlingen

23 svar till “Suspekta ögonblick. Del 13.”

 1. Läskigt, men inte lika läskigt som Big Mike.

 2. Maniac har lagt på sig lite.

 3. Akut omdömeslöst. Alla vet ju att om man är fet, naken och sjunger med i låtar framför webkameran så har man antingen gimpmask eller en riktigt rejäl King Diamond-sminkning. Det är ju grundläggande internetettikett. Vad lär de barnen i skolan nuförtiden?

 4. Äh, vadå? Vem har INTE suttit och sjungit med till DMDS med ansträngd röst och känt sig ond?

  Jag nynnar jämt – till Mayhems stora förtret (om man utgår från det gamla Lydverket-klippet: ”Melodier som går å nynne på? Va ä de fö’ svatt me de?”) – när jag lyssnar på DMDS.

 5. Ni har ju klippt bort det bästa partiet när idiotfettot påannonserar låten.
  Tyvärr är detta inte ett särskilt suspekt ögonblick. Detta är Black Metal scenen 2011.

  • Ja det är över nu va … på riktigt. Det är Amerikanarnas fel och har alltid varit det!
   Den gamla världen ger dom Rolling Stones – dom ger tillbaka Aerosmith.
   Den gamla världen ger dom Judas Priest – dom ger oss Mötley Crue.
   Den gamla världen ger dom kyrkbränder, mord och mollackord – dom ger oss bedroom black metal och plusmeny.

   • Jag kan inte annat än att hålla med. Det finns ju en anledning till varför de var tvungna att komma på egna sporter och dyrka dem, komplex över att vara dåliga.

   • Jag säger som GWAR:

   • Även om Höggs urval är en aning tendentiöst är det bara att hålla med. Ibland får man för sig att det är man själv som på ålderns höst inte förmår ta till sig nya intryck — man kan inte lära gamla hundar att rappa –, men i själva verket är det faktiskt så att allt faktiskt blir sämre.
    (Ett exempel är att annars välformulerade skribenter som Högg i sin utfall mot de usla amerikanerna själv faller i den kulturimperialistiska fällan att på anglosaxiskt vis skriva natinalitetsbetecknande ord med initial versal.)

 6. ۩ ~ Camilla ~ ۩ Says:

  Fan, man skäms ju å deras vägnar.. HAHA!!!

  Fridens & jämna kontanta plågor från Dalarna..
  //C

 7. Skulle vara intressant att se tjockot sjunga med i Slayers Hell awaits.

 8. Det här är det roligaste jag sett på mycket länge! / C

 9. Men vad faaan!! Jag trodde i min dumhet att vi nordiska dödsmusiker förde någon slags gemensam kamp emot just den här människan! Istället verkar vårt gift nära denna fettsäcks växande idoldrömmar. Nu ska jag gå ut i köket och köra ned min vänstra hand i mixern så att åtminståne inte jag i framtiden bidrar till hans fredagskaraoke.

 10. Ett klipp som passar perfekt under titeln ”suspekta ögonblick” är väl det där klippet där Dark Funeral-Masses brud (har jag för mig att det var iallafall) snackar om att hennes mål i livet är att föda satans barn, och att hon vet att hennes barn är satans, för att ”De är onda barn… Det finns ingen godhet i dem” eller nåt. Problemet är att detta inte verkar finnas någonstans på internet, så jag hoppas fortfarande att någon som har det tillgängligt på VHS gör en digital kopia snart.

 11. Nu har säkert alla sett det här, men Old Funerals inställning till repande är ju ett enda långt suspekt ögonblick. Särskilt om man gillar att kolla på när Vikernes moonar eller lutar sig nonchalant mot en vägg. Notera även den högst oorthodoxa upphängingen av pukorna.

 12. Tycker även det är lite roligt att han har hörlurarna upp-och-ner…

 13. *fap* *fap*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: