Suspekta ögonblick. Del 11.

/Förintelseförsamlingen

17 svar till “Suspekta ögonblick. Del 11.”

 1. Åhh, Sorhin-videon. Den har jag på nån skabbig VHS nånstans.

 2. Jag inser ju att det är knölpåkspromenaden och knivmordsvåldtäkten som är det visuellt mest suspekta här, men jag kan ändå inte hjälpa att jag satt hela tiden och undrade varför de släppt in en gnällig tolvåring i studion när sången skulle läggas.

 3. Hahahaha! Det här var den bästa black metal-video jag sett i hela mitt liv. Det slår tamijfan Hecate Enthroned!

 4. Det är så vackert! Fäller en tår varenda gång jag ser detta mästerverk!

 5. Hm, det är sånt där som ibland ger black-metal-hatare öppet mål:S

 6. Haha! På några sekunder tror jag att den magre stackaren först ska bli spik-klubbad, sedan pissad på, sedan analt våldtagen och så blir han knivhuggen! Talk about unexpected twist in the end! Slår ju nästan slutet i Fight Club.

  • Det ser ju ut som om förövaren öppnar upp kåpan precis innan sätter sig gränsle över det stackars offret, så jag är helt hundra på att det var en härlig analfest som vankades.

 7. Erik *void* Says:

  Har någon någonsin sett en enda bra video av ett black metal band?

  • Dr Panzram Says:

   Det är en fråga som kommer att avhandlas inom kort.

   • Erik *void* Says:

    Verkar vettigt att gå till botten med.
    Till och med stora ”black metal” (eller vad man nu ska kalla dom) band som Dimmu Borgir, Satyricon, Cradle of filth, Enslaved, Dark Funeral etc känns ju bara jobbigt att titta på. Musikvideos borde förbjudas.

  • Den ända BM video som jag anser håller måttet är faan Burzum – Dunkelheit, absolut inget fel på den…

   • Annars så tycker jag att Emperor’s ”The Loss And Curse Of Reverence” är bra när det handlar om black metal videos.

 8. ankibanki Says:

  Det ser jag fram emot!

 9. Videon till ”Fuel For Hatred” är väl ändå ganska hyfsad.

 10. Måste ha meeeeeeeeeeeer

 11. HAHAHAAAA! (Alltså, jag är ju på fel plats. Jag gillar inte metal om den inte har ett till l efter sig och är material i låt säga en vigselring eller en stekpanna. Dessutom är jag kristen och gnolar gärna på sådant som ”Namnet Jesus, skönt det klingar, låt det ljuda runt vår jord”, men den här bloggen är ju så fantastiskt rolig att jag helst inte håller mig borta.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: