Suspekta ögonblick. Del 6.

En hårresande historia.

/Förintelseförsamlingen

9 svar till “Suspekta ögonblick. Del 6.”

 1. Högst märkligt 🙂

 2. Han blev 20 år yngre och 40 gånger vassare under videons gång

 3. Ja det var ju ganska lattjo.
  När jag först läste rubriken hoppades jag dock på att ni hade grävt fram det mytomspunna ögonblicket då Demonos Sova i Barathrum kapade av sig barret under ett liveframträdande. Eller kanske ett klipp från det där stället i Bro utanför Sthlm där det hölls Black/Death konserter i början av 90-talet.
  Det var så lågt i tak där och materialet det var gjort av föranledde att man kunde beskåda band som Dissection, Lobotomy, Hypocrisy etc med sina frisyrer fastklistrade i nämnda tak efter varje släng med skallarna.

  • Haha! Vi fick avbryta ett gig med Necromicon i Piteå typ -95 för att basisten satt hopplöst fast med håret i taket. Kvalité!

   • HAHA! Fantastiskt!

    Bland det roligaste jag sett själv var när ett lokalt heavy metal-band skulle dundra igång med en av sina ”hits” och de hade övat in ett headbang-intro där medlemmarna i gemensam tropp skickade sina kalufser framåt. Efter första rusket trasslade basisten in sitt barr i ena gitarristens gitarr varpå hela giget fick tillfälligt avbrytas. Att de sedan återupprepade sitt headbang-intro fast betydligt mer avvaktande och med instrumenten så långt ifrån varandra som möjligt gjorde detta till en magisk afton.

    En annan skön episod från samma spelställe var när ett lokalt black metal-band gjorde sin debutspelning varpå trummisen lämnade trumsetet mitt under den avslutande obligatoriska Mayhem-covern med motiveringen att han fan inte orkade spela ett slag till.

 4. Nile är ju sjukt bra.
  Han hår kanske blev blev Dallas Sallad.

 5. Vafan hände

 6. Fredrik (Stoneface) Says:

  Undrar om det hämtats inspiration från porrens värld i detta fall? Chasey Lain gjorde en film (Covergirl kanske den hette) med första halvan av filmen utan operarade tuttar och andra halvan med silikon! Vem vet? Skulle va förbannat kul att få veta hur de tänkte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: