Julledighet.

Förintelseförsamlingen tar sig nu en välförtjänt ledighet och återkommer med nya dekret efter årsskiftet. Det är tydligen någon modefluga vid namn ”jul” som står för dörren och då är det väl lika bra att följa med strömmen. 73 inlägg hann det bli under 2010. Eftersom de flesta är hyfsat långa känns det ganska lagom även om målet var 3-4 nya inlägg i veckan.

Förutom bloggen jobbar jag på ett mastodontprojekt vid namn ”Nekrokatekesen”. Detta kommer jag att återkomma till vid ett senare tillfälle men målet är att det ska släppas i pappersformat. Nej, det kommer inte att bli en svartmetallversion av ”Encyclopedia of Swedish death metal” och det kommer absolut inte bli en svensk version av urusla ”Nasjonalsatanisten”. Perfekt läsning när man sitter på skithuset kommer det att bli i alla fall.

Förintelseförsamlingens Skivbod kommer att slå upp portarna under 2011. Ursprungstanken var att första släppet skulle bli en julklapp till er läsare men då dygnet har för få timmar kommer kassetten att ligga rykande färsk inom några månader istället. Det kommer att bli det råaste.

Ett stort tack till alla läsare som följer Hatpastorns Likpredikan. Kommentarsfältet är ibland roligare läsning än själva artikeln. Jag har fortfarande inte hämtat mig efter alla vansinniga anekdoter som poppat upp där med jämna mellanrum. Fortsätt även att skicka in tips till hatpastorn@gmail.com.

Nu ska jag fylla hela ansiktet med krokant samt halsa julmust så tårarna rinner men innan det hinner jag riva av lite livsnödvändig trivia.

Visste ni att det blev hysteriskt dålig stämning i turnébussen när Norges pianomaestro Sverd tyckte att Hellhammers yngre bror skulle heta Lillehammer?

Visste ni att det blev ännu sämre stämning i bussen då chauffören tvärnitade varpå Hellhammer ramlade och tuppade av för att sedan vakna upp och börja mucka gräl med alla eftersom han trodde att någon slagit ner honom?

Visste ni att Attila bör hålla sig långt borta från italienska musikvideoinspelningar?

/Hatpastorn

16 svar till “Julledighet.”

 1. Ha nu en så trevlig ledighet och jag ser verkligen framemot mer dynamiska inlägg av förintelseförsamlingen next year! var kommer man kunna beställa dina pappers exemplar av doltriniala format sen då?

 2. Fin video. Man kommer långt med psykedelisk dans, ficklampa och metmask.

 3. Nekrokatekesen låter onekligen fruktansvärt intressant!

 4. Jag hatar typ 108% av alla band som omnämns här, Edge of Sanity undantaget, men läsningen är alltid förträfflig! Tack för det. Och go jul, för sånt säger jag. 8)

 5. Ja då vet man ju att hur bra det än låter så är filmjölk och likmask inte ett bensäkert recept på blackmetal musikvideo produktioner.

  Låter dundrans fint med dasslektyr och örongodis mot nästkommande år! Ta de lungt med starkglöggen å ät er rullfeta så ni klarar vinterkylan!

 6. Tack för all trevlig läsning! Jag måste dock påpeka att julmustdrickande kan vara en akt med rasistiska motiv:
  http://www.expressen.se/nyheter/1.2252214/ett-alskat-svenskt-julmusterium

  Ond jul!

 7. Tack för detta året – även om jag inte har koll på speciellt många band ni skriver om har jag gång efter annan imponerats av er encyklopediska kunskap om bm-scenen. Samt att jag har upptäckt att videon med Hitler om Mayhems Ordo… är ett säkert kort när man vill muntra upp sig.

 8. Journey är hårdare!!!!!!!!

 9. Ha det gött under uppehållet. Ser framemot ett fantastiskt 2011. Har själv också tatt semester nu. Ni åkte dit i form av Blashyrkhbloggen’s ”Årets Blogg” utmärkelse bara så ni vet:)

 10. Tack för ett gött år! Trodde att jag som 30+ hade klarat mig ifrån plågan att följa en blog men nu sitter jag som en liten skolgosse framför burken varje kväll och hoppas på uppdatering. Och tiltar av glädje när så sker.

 11. Hej,

  Nu kan man rösta på din blogg i ”Blog of the Year 2010” på facebook.

  Lycka till!

 12. Tjenare.
  Jag snubblade över den här sidan för ett tag sedan och tänkte att du kunde vara intresserad utav den.
  http://panzergoat.blogspot.com/
  Den ser verkligen oseriös ut men det är bättre än vad headern ser ut

 13. meeeeeen, jag som dyrkat Attila i så många år… så gör han så här mot mig… *grinar hårt högt och länge* Noooooooooooooo! Whyyyyyyyy???
  jaja, han har en röst som ger ståpäls på mig iaf. Så jag väljer att förneka den där videon eller vad man ska säga.

 14. ۩ ~ Camilla ~ ۩ Says:

  ”Visste ni att det blev hysteriskt dålig stämning i turnébussen när Norges pianomaestro Sverd tyckte att Hellhammers yngre bror skulle heta Lillehammer?”

  Ha ha ha ha.. det var ju svinkul, även om jag inte ens vet vilka det är VET jag ju som sportfåne vad Lillehammer är, OS stad såklart.. och det var ju faktiskt jäkligt kul..

  Brukar ha lite olika citat på min blogg uppe i mellanraden, får jag citera dig någon dag med det?
  …och om jag får citera dig, vad vill du ha som namn efter..?
  bara ~ Hatpastorn? blir det bra?
  //C

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: