Suspekta ögonblick. Del 1.

10 svar till “Suspekta ögonblick. Del 1.”

 1. Ja det där verkade verkligen mysko!!! :p
  Var får ni tag i allt?

 2. Awesome! Borde kanske göra en djupare studie av bildfadäser från de tidiga åren i Norge (tänker mest på en tämligen ökänd bild på en viss herr Blomberg med just en, vill jag minnas, herr Ellefsen framför en röd flagga med vita och svarta detaljer medan de stretchar sin ena arm.)?

 3. Han har en märklig image Mortiis.. Skumt att han flyttade till Halmstad av alla ställen. Nån som vet upprinnelsen till landsflyken och val av exil?
  Gillar dock mest hans verk under Vond. Selvmord är en klar favorit genom alla tider. Inte så mycket till black, men dark ambient har sina fina stunder också. Nån annan som har några fler obskyra alser i samma genre?

 4. Hans tjej på den tiden bodde i Halmstad. Gissar att det var därför han flyttade.

 5. Slutklämmen är så rar.

 6. söta söta söööötaste Mortiis!!
  Det var det jag visste hela tiden, han är ju en snäll kille som bara är lite missförstådd 😉

 7. Det här kan vara bland det roligaste jag har sett på internätet. Någonsin. Stort tack till Hatpastorn!

 8. Níðhöggr Says:

  He he … Fantasktiskt att göra sig besväret att limma dit trollfejjan för att sedan så enkelt avmystifiera sig själv. Hade det varit vilket annat arbete som helst hade han fan blivit avskedad på rot för företagsillojalitet.

  Finns en fantastisk närradiointervju med Mogge i Marduk från tidig nittiotal. Mogge gör sitt bästa för att tala om hur ond han är men lyckas glida in på Mamma och pannkakor vilket får liksminket att krackelera lite.

  • Gamla intervjuer är rent guld. Har du något gammalt stoff vilandes på VHS eller liknande var inte rädd att höra av dig. Finns mkt klassiska ögonblick som inte sett dagens ljus på 10-20 år. Just pannkakor verkar vara vanligt förekommande då den maträtten även nämndes i programmet Mänskligt när Borås-satanisterna diskuterades.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: