Fråga Hatpastorn.

En läsare utav denna skrift ställde frågan om jag inte kunde ha ett segment där jag svarar på läsarnas funderingar. En inte alls tokig idé. Förhoppningsvis får jag några spörsmål i mailboxen, annars får jag göra som Jonas Berndt ifrån MÖRK GRYNING gjorde när han blev intervjuad i Dusk Mag och hitta på några egna frågor och svar. Den anekdoten är för övrigt en utav de absolut festligaste skrönorna jag känner till. Om jag inte minns helt fel slutade det med att Jens ifrån NAGLFAR och upphovsman till kanonfanzinet Dusk Mag åkte på en så kallad ”tjottablängare mellan lysmaskarna” utav nyss nämnde Jonas Berndt när de möttes i Stockholm för en herrans massa år sedan. Hur stor sanningshalten är i den historien har jag ingen aning om men det är likväl en bra anekdot.

Det är väl egentligen bara fantasin som sätter gränser för vad ni kan fråga om så var inte blyga. Har ni frågor till Dr Panzram eller till Heidenhammer kommer jag givetvis att vidarebefordra dessa till vederbörande.

hatpastorn@gmail.com

/Hatpastorn

15 svar till “Fråga Hatpastorn.”

 1. På tal om Mörk Gryning borde du göra ett reportage om deras trettio sekunder långa medverkan i svenska Ricki Lake-kopian Hanna för ett antal år sedan, när de hade satanism och ondska som tema!

  • En riktigt bra idé. Dr Panzram och en annan nära bekant har i stort sett allt som sänts på TV i dylik väg på VHS så det kommer att komma dokumentärer och kommentatorspår på detta och mycket annat inom en snar framtid.

  • Tack – TACK – för det här klippet. Det var definitivt inte Safe For Work; jag skrattade så jag höll på att kräkas. ”Kör budbil” – say no more.

  • Det här kan jag se varje dag. Jag inbillar mig att det klassiska Enochian-bandfotot föreställer mitt och Villes asråa band. Men det gör det ju inte. Fan.

 2. Jag kan tycka att det här med kvinnliga metalband förtjänar lite speciell uppmärksamhet. Skulle gärna se H.K. alias Heidenhammer som ansvarig för detta. Det finns en del lovvärda satsningar och några ganska bra, men ofta blir det helvetes pinsamt vilket känns knepigt då man inte heller inte vill låta som att det är dåligt bara för att det är tjejer. Men var sitter problematiken?

  Vi har ju band som Hysterica och Frantic Amber, som är så helvetes hemska att till och med Dani Filth blir ledsen. Sen finns det band som Death Maze, som försöker bra och har kompetens men inte når hela vägen.

  Är det så enkelt att dåliga band med bara tjejer står ut mer eftersom det finns så få totalt sett? Det finns ju en halv miljard skitband med killar men också jävligt många bra.

 3. Nog fick Jens en smäll alltid. Det var stor humor. Men det var för att jens dissat honom i nämnda intervju. Tror inte att det tog så hårt. jens skrattade mest åt det. Jag var chockad. Slå Jens? Han kunde ju ha dött? Skörare kille får man leta efter. Nostalgi! Fan vad många minnen jag fick upp nu.

  måste ta droger.nu

 4. ”Jag har en liten textlapp här faktiskt!”
  ”Jaså.”
  Hahahaha

 5. @H, ang tjejband:
  Gallhammer.

 6. Du kanske skulle skriva en lång utförlig text angående dessa jänkares mentala balans när de valde bandnamn.

  http://www.metal-archives.com/band.php?id=6221

 7. Hysterica kan jag förstå men vad i hela fridens namn är det för fel på Frantic Amber? Lite väl Archenemy-inspirerat kanske men grymma live.

 8. Johan björk Says:

  Finns det några bra svartmetallzines som man kan köpa i fysiskt format? Är det hantverket dött? Kan den onde pastorn då rekommendera några?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: