Bandfotokatastrofer. del 6.

Att hacka på gamla bandfoton föreställandes hårdrocksband ifrån 80-talet är som att skjuta mot ett öppet mål men tyvärr så kan jag inte låta denna monstrositet komma undan utan att jag säger någonting om det. Tyska (givetvis) BALLANTINEZ lämnar mig med en stum beundran. Hur kunde de godkänna denna visuella skrattfest?

Herr pannband längst till vänster har förutom en kraftigt begynnande tunnhårighet även stora problem med att rensa kindtänderna med tungan ifrån hjortronkärnor. Som ättling ifrån världsmetropolen Lycksele så är undertecknad fullt medveten om den irritation som uppstår efter man inmundigat ett tjog våfflor med hjortronsylt. De satans kärnorna naglar sig fast likt östeuropeiskt amalgam. Snubbens framskjutna position med kroppen som ska symbolisera pondus ser snarare ut som en klassiskt norrländsk ”träskor-på-verandan”-pose. Detta tillsammans med tyskens högst tveksamma klädval slutar självklart med ett totalt och ofrånkomligt fiasko.

Nästa she-male till rakning är noll procent rädd för att ta emot enorma mängder tyskt kön i brumman. Hans högst ekivoka ansiktsutryck samt pose talar för att många mörka nätter har spenderats i Tysklands mer dunkla kvarter. Det är ingen slump att hans bröstvårta kikar fram likt en pepperonikorv på en svettig pizza i Sveg och till skillnad ifrån pizzan är denna helt hårlös. Klädseln osar östrogen. Jag är skeptisk.

Vad i Satans namn tänkte bandets frontman när han dök upp på fotosessionen i detta skick? Monobrynet på tyskens panna är rent utsagt hypnotiskt. Oddset för att han blir en varulv när fullmånen lyser är så lågt att satsar man en hundring får man tillbaka 67 kronor och 50 öre. Låt dock inte ögonbrynet (singularis) lura er, det finns gott om annat smaskens att spana in. Den uselt sittande jackan eller vad man nu ska kalla denna läderdoftande mardröm lämnar föga för fantasin och hans navel ser ut som en reva i tids/rymd-flödet. Enligt rykten på webben så ska självaste Stephen Hawkings ha utfört experiment i denna mörka hålighet. Vad han hittade där är mänskligheten förmodligen inte redo för. Brallorna orkar jag inte ens kommentera då det enda som händer är att jag får MC Hammers gamla slagdänga på skallen. Halt! Hammerzeit!

Skulle man ha en tävling om vem som har de mest åtsmitande spandexbyxorna mellan David Bowie i filmen ”Labyrinth”, huvudrollsinnehavaren i fantasyrullen ”Krull” och denna hempermanentade tysk så skulle det ta åratal att utse en vinnare. Motorvelocipedsmustaschen som är industristandard i Tyskland sitter som en smäck och timmarna som spenderats på det lokala solariet är åtskilliga. De nonchalanta hålen på hans kritvita linne talar för att han är gruppens galnaste medlem och enligt uppgift så äger denna bad boy Europas smalaste nitbälte. Imponerande.

Att Fredrik Wikingsson har ett dunkelt förflutet som medlem i BALLANTINEZ hade jag faktiskt ingen aning om. Det finns egentligen inte så mycket mer att nämna förutom hans bedrövliga klädsel och hans aura utav total hopplöshet.

Jösses hur folk såg ut på det glada 80-talet. Tur att vi lever i ett nytt årtusende där hyfs och god ton är var mans ledord. Vänta lite nu, har italienska HANDFUL OF HATE haft en ny fotosession? Ja, lika bra att ha det eländet överstökat när vi ändå är igång.

Den liksminkade herren längst till vänster har enkelt bara gett upp. Efter en miljard katastrofala bilder har han helt enkelt sålt smöret och bokstavligen tappat humöret. Håret okammat, händerna i fickorna och jackan på sniskan. Att han inte ens tittar mot kamerans generella rikting utan snarare stirrar längtansfullt mot fatet med hembakta mazariner talar för att han hellre vill göra något annat än att bli terroriserad utav en skoningslös kamerablixt.

Blondinen i bakgrunden stödjer inte heller han konceptet kam och verkar vara en smula rädd för kråkboet som vilar på frontmannens hjässa. Att bandet inte ens bemödat sig med att stryka det svarta lakanet i bakgrunden är ett bevis på hur lite de brydde sig denna dag.

Frontmannen. Vart ska jag egentligen börja? Skinnjacka, naken torso, törnekrona, risigt hår och tjocka Kjell Bergkvist-fingrar som pekar hotfullt mot kameramannen som uppenbarligen även han har svårt att hålla sig för skratt. Om ni tror att jag rotat fram denna bild ifrån någon obskyr plats har ni helt fel. Detta fotografi har HANDFUL OF HATE som officiellt foto som de bombar hela Myspace med. Synd på ett i grund och botten ganska bra gäng. Uppskattar man svartmetall som går i ljusets hastighet så är chansen stor att man gillar dessa italienare.

Fjärde gubben i denna konstellation var på en helt annan plats när någon högre makt delade ut halsar och både han och blondinen verka vara rädda för någonting som vi som betraktare inte kan se då de håller sig högst reserverade i bakgrunden på denna fantastiska bildkomposition.

Kom igen! Ni heter HANDFUL OF HATE! Visa lite hat och pondus! Ska det vara så svårt att ge sig ut i någon lokal ruin och dyrka döden framför kameran istället för att stå och småfisa i replokalen? Jag känner mig som matadoren i tjuren Ferdinand just nu.

Nä, nu ska jag gå och slita mitt hår, riva sönder min cape och bryta av mitt svärd…

Vänta lite nu. Har WITCHERY haft en ny fotosession? Att en bild säger mer än tusen ord är en sanning så god som någon. Legion, som tidigare vrålat lungorna ur sig på en utav mina absoluta favoritskivor med MARDUK, ”Heaven Shall Burn…”, har här spökat ut sig likt Graf Von Beelzebub ifrån legendariskt sunkiga MYSTIC CIRCLE under ”Drachenblut”-eran. Ibland blir jag bara så förbannat trött.

God natt.

/Hatpastorn

2 svar till “Bandfotokatastrofer. del 6.”

  1. Fantastiskt underhållande som vanligt.
    Kolla in bilden nedan och säg mig att det inte är bara fel.

    Till vänster: Behemoth Till höger: Necronomicon (Can) eller var det tvärtom?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: