Bandfotokatastrofer. Del 5.

Vad är det med franska akter och bedrövliga fotosessioner egentligen? Ska det verkligen vara så svårt att hysta på sig lite liksmink, ställa sig i skogen och hålla käften?

 

Musikaliskt menlöst mediokra INTO DAGORLAD gör det mesta fel. För det första verkar fotografen satsa på att komma in i Guinness rekordbok under kategorin ”världens starkaste blixt”. Tandapan längst till vänster såg jag inte ens först då han mest består utav ett vitt sken. Vid närmare analys kan man iallafall se att han förespråkar en sund munhygien samt är så skrämmande lat att han inte ens orkar täcka halsen med vit färg.

Ovanför den ylande fransosen finner vi Dr. Spock ifrån Star Trek. Han ser ut att lida utav en allergisk reaktion mot mandel och för att vara en logiskt tänkande varelse ifrån planeten Vulcan ser Spock osedvanligt ologisk ut. På ren svenska, snubben ser ut som en genuin idiot. Hur tänkte han här egentligen? Min personliga teori är att Spock lider utav svårartad pollenallergi och eftersom det skarpa skenet ifrån blixten genererar en fotisk ljusreflex är en kommande nysattack ett faktum. Något jag vill se är bilden som är tagen efter denna när kameralinsen är täckt med franskt slem.

Den välbalsamerade ynglingen härnäst är bandets väggblomma. Denna strykrädda gestalt spelar garanterat trummor i ett dödsband och känner sig lite obekväm med hela liksminkskonceptet då han vet att hans bandkamrater i FERMENTED GRAVE kommer att håna honom för detta medan de själva glider omkring i mysbyxor och NAPALM DEATH-linnen. I världsmetropolen Lycksele har man ett uttryck för dylika batterister. Han är lengräddad.

Siste man till rakning unnar sig iallafall en genuin Bård Faust-imitation och klarar sig med nöd och näppe ifrån ett totalt fiasko. På tal om fiaskon. Är det bara jag som suckar uppgivet över det faktum att Faust numera spelar i ett thrashdoftande lattjolajbanprojekt vid namn MONGO NINJA? Saker och ting är inte längre vad de en gång varit.

Tidigare i denna skrift har ni kunnat bevittna mina stordåd när Digital Corpsepaint Productions rensat upp bland risiga fotosessioner. INTO DAGORLAD är dock en konstellation som kräver experthjälp varpå min gode vän och kollega Dr. Panzram inkallades.

I rent vredesmod startade herr Panzram dotterbolaget CSI, Corpsepaint Sanitation Incorporated, vars huvuduppgift är att restaurera usla liksminksfoton.  Resultatet gör mig en smula mörkrädd.

 

/Hatpastorn

6 svar till “Bandfotokatastrofer. Del 5.”

 1. Black Dragon Says:

  Du har så rätt ärade Hatpastor. Saker och ting är inte vad de varit
  Sista bilden gör mig åxå lite mörkrädd..

 2. Hellhammer=Michael Jackson?

 3. DrPanzram Says:

  Nej men en mix av dom båda: Frost

 4. Ojoj, vad jag har skrattat medan jag läst runt här på bloggen. Tack, Hatpastorn, för det!

  Skulle du även vilja slakta hopplösa bandsajter vid tillfälle, kanske jag får tipsa om denna fullkomligt oläsliga historia?

 5. Ojoj, vad jag har skrattat medan jag läst runt här på bloggen. Tack, Hatpastorn, för det!

  Skulle du även vilja slakta hopplösa bandsajter vid tillfälle, kanske jag får tipsa om denna fullkomligt oläsliga historia?
  http://www.legion1349.com/hell.htm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: