Förintelseförsamlingens Podcast. Del XVI. Podigal Son.

Vi avrundar veckan med att prata om världens bästa band.

/Förintelseförsamlingen

10 svar till “Förintelseförsamlingens Podcast. Del XVI. Podigal Son.”

 1. Nu minskade söndagsångesten kraftigt.

 2. Fun fact: ”Born Again” var bara en Black Sabbath-skiva eftersom skivbolaget vägrade släppa den under namnet Iommi-Gillan-Ward-Butler.

 3. Blaze baileys Says:

  Varför folk idag börjat gräva efter gamla nwonhm band är nog pga den total avsaknaden av ”true metal feelingen” idagens hårdrock. Iron Maiden är ju en egen gener i sig och står över allt å alla! Man vill ju inte äta oxfilé varje dag? Ibland vill man bara mätta magen med lite uppstekt pannkaka från dagen före dagen efter, tröttnar man på oxfilén är livet när slut! Mycke bra podd, tycker ni är lite väl opartiska dock! Maiden har inte gjort en dålig låt och nya skivan är fan imej de bästa! Up the irons!

 4. Fantastisk podd i vanlig ordning!

  Ni har inte tänkt på att lägga ut avsnitten på någon streamingtjänst? Podomatic är ett bra exempel, då hamnar avsnitten på bla. iTunes och kan streamas med diverse appar så man slipper sitta med Youtube-appen öppen i en timme på bussen på väg till jobbet? 🙂

  Återigen: Fantastiskt!

 5. Kul cast. Ni regerar!

 6. Just det. När kommer årsbästalistorna? Brukar vara mitt ledande ljus till att hitta guldkorn jag totalmissat.

 7. När kommer årsbästalistorna för 2016? Oumbärlig information.

 8. Haha! Det är först när ni nämnde att ”no prayer for the dying” omslaget såg uppifrån och ner som jag fattade grejen. Har alltid också trott att det var Eddie som kom ut från en uppställd kista eller liknande. 🙂

  Angående Maiden med Blaze Bayley. Jag tycker The X Facotor är riktigt bra. Fast jag är inget stort Maidenfan så att jag gillar den skivan när Maiden låter minst som Maiden kanske är en lågoddsare. Virtual IX är överlag riktigt dålig dock även om jag gillar några bitar på den också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: