Bandfotokatastrofer. Del 30. Misantropo.

Vi snackar Argentina, vi snackar hopplös thrashdöds. Den rykande färska demon ”Clorhidrato de misantropo” gör ingen glad. Lyckligt nog har vi ett lika rykande färskt bandfoto som man kan kika lite närmare på.

3540411834_photo

Till vänster har vi en störtnöjd argentinsk silverprins som röker Prince. Han bär en T-shirt med ett band jag bara tar för givet att de heter Svido. De spelar av allt att döma fruktlös dödsmetall och gruffar om urinvägsinfektioner. Ett otäckt gäng. Silverprinsen är störigt nog galet lik någon men jag kan inte komma på vem. En tjej bör tilläggas. Kan det vara någon jag gått i samma klass som? Oklart. Grymt irriterande när man inte kommer på vem någon är lik.

Gnomen bredvid honom är i alla fall förbannat lik en argentinsk femhundrakronorsversion av Robert Downey Jr med Vote for Pedro-frisyr. Helt klart bandets bad boy. Det ser man på den mäktiga Harley Davidson-tröjan och knivmördarleendet.

Argentinare nummer tre liknar inte något eller någon. Här demonstrerar drasuten sitt senaste partytrick som går ut på att dra svinhårt i skägget så att ögonen pekar åt alla håll. Hans tröja ger mig obehagliga associationer till Heidenhammers garderob. Enligt Internet heter han Maxy Bonnet. Blir det ingen trumkarriär i Misantropo så är vägen till porrbranschen inte speciellt lång.

Och sist har vi Harry Potter.

Wingardium leviosa.

/Hatpastorn

2 svar till “Bandfotokatastrofer. Del 30. Misantropo.”

  1. Han är lik Smedberg Dalence i blåvitt.

  2. Bättre sent än aldrig. Han är ganska lik den gamla wrestlaren Juventud Guerrera. En mycket underlig person i sig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: