Suspekta ögonblick. Del 12.

/Förintelseförsamlingen

24 svar till “Suspekta ögonblick. Del 12.”

 1. …och återigen är det bevisat att vad Black Metalscenen behöver är massiva koncentrationsläger där 99% av dess dväljare bör förvaras i trånga utrymmen där den enda respiten från att ligga & skämmas i fosterställning skall vara den halvtimme om dagen då de blir slitna ur sin cell i den svartfärgade pagefrisyren för att få sig ett otal rediga stålhättesparkar på fittan. Tvi!

 2. Då var det slutgiltigen bevisat. Riktigt usel engelska låter inte bättre bara för att man lägger ofantligt mycket eko på den. Myth fuckingjävla BUSTED

  Kan scenen nu ta denna lärdom till sig?

 3. Herregud.. Den videon var ytterst tveksam redan från start, med alla fake-vapen, hemmagjorda stavar, underligt hukande under sång, skumma filmningen (jag tänker på färgerna – svartvitt, negativ, sepia) osv. Men sedan… När de helt plötsligt klipper till trummisen och visar hur hans knän brinner – då började jag skratta högt! Fy fan så dumt! Vilken jävla idioti xD

  Hysteriskt!

 4. De brinnande knäna var helt klart höjdpunkten. Vilken bildprosa!

 5. Jag kom, sådär på kvällskvisten!

 6. ۩ ~ Camilla ~ ۩ Says:

  Oj, oboj, du det var tur som fan att jag inte kollade på det där där igår, då vete fan om det hade kunnat bli så mycket packat o flyttat till Muren.. Jag hade nog svimmat av, jag hoppas verkligen inte att du gör som jag, dvs lägger in låtar jag de facto tycker är BRA, undantaget(en av Cinderella för ett tag sedan), för i så fall får jag väl kanske be om ursäkt.. ha ha.. Eller INTE, ha ha.
  Det var kanske inte det sämsta jag hört, men kan hända att det kvalar in på topp 29.. eller så. Jag HATAR tjejsångare, nix, tjejer ska göra annat PUNKT

  Men den var lite rolig, videon, om man dammar av ljudet, typ sådär ser jag nästan ut efter en lång dags flytt av svintunga ekmöbler samt furuskit! Som trummisen så alltså. Mörka ringar runt ögonen fick en ny innebörd..

 7. Jävlar vad stela knän trummisen måste ha om friktionen ger upphov till eldsvåda redan vid halvdassigt medeltempo! Fruktansvärt tamt trumljud också. Det är mer kraft i ljudet från polarens katt när den tassar runt på heltäckningsmattan än vad det är i dem där kaggarna!

 8. Har alltid stört mig på videos där sångaren/sångerskan sjunger utan mikrofon. Otroligt irriterande.

 9. På tal om black metal-videos: http://www.youtube.com/watch?v=FWr1NM-KNv4

  Jag skulle gärna se en Arckanum-special, eller kanske en djupgående analys kring alla kaosgnostiska band som utav en slump dykt upp de senaste fem-sex åren. För inte kan det väl vara en trend? :O

 10. Jag säger det igen: Black metal + musikvideo = fel. Immortal undantaget.

 11. Kolla in solen som blänker i gitarren 1:50 haha

 12. Asså, vad är det för band?

 13. Jag vete fan, skulle vilja saga att jag ar mallos men om sanningen ska fram sa finns det sa mycket man skulle kunna saga om detta usla skitet att jag inte vet var jag ska borja.

  • Dr Panzram Says:

   Vi som sprider helvetets evangelium från den besudlade sakritstia rekommenderar våra församlingsmedlemmar att klicka på länken i video beskrivningen och se hela versionen av Alocers hit ”The forests of rituals” som bland annat innehåller ett episkt opera parti framfört av den ljuva Zasvanna Abigor Margoth.

 14. Skärseld Says:

  Saknade bara ett ”impassiball” så hade alla mina fördomar om öststats-engelska uppfyllts.

  ..men ack så jag misstog mig, dom var ju från Brasilien!

 15. Ray Charles, Destroyer! Says:

  Magin avtar ju inte av att de för närvarande ligger på bolaget ‘In the Satan Woods’. Wow.

 16. Ray Charles, Destroyer! Says:

  På tal om tveksamma bolag (där namnet i sig är en dead give-away), snubblade nyligen på det mycket suspekta spanska black metalbolaget A Smack In All The Mouth Records. In The Satan Woods I got A Smack In All The Mouth. Poesin skriver sig självt. Kanske dags för en special på tveksamma bolag(snamn)?

 17. Tänk så lite man sett…Trodde att Maniac Butchers video var bland det värsta man sett men den framstår som en klassiker i jämförelse med sånt här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: