Encyklopedia Pestilentia. Uppdatering.

Eftersom inte bara jag ska lida helvetets alla kval så har jag gjort så att även ni kan avnjuta dessa fantastiska musikaliska stordåd. Under varje recension finns en hejig länk som för er till låtarna.

Ett stort tack riktas till Dr. Panzram som gjort hästjobbet att lägga upp dessa låtar på sin Youtube-kanal. Jag kan för övrigt rekommendera att ni spanar in vad den gode doktorn bjuder på i övrigt på sin kanal då han har en hel del matnyttigt att beskåda där.

Skiva 2 och 3 i detta vansinnesprojekt kommer att läggas upp inom kort.

/Hatpastorn

Ett svar till “Encyklopedia Pestilentia. Uppdatering.”

  1. Jag är ju en av dessa ”lyckliga” som äger ett exemplar av denna ”emimenta” 3-CD box kallad ” Encyklopedia Pestilentia”sedan tiden då det begav sig. Dr. Panzram gör ett kanon-jobb med att kägga upp härligheten på Youtube..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: